Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2060 yılından mektup vatan elden gidiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2060 yılından mektup vatan elden gidiyor

2060 yılından mektup vatan elden gidiyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:26    Mesaj konusu: 2060 yılından mektup vatan elden gidiyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NEDEN BABA

Yıl 2060 kızım 18, ben 47 yaşındayım...

'Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden Şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var?

2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş, şimdi neden o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz?

Eskiden her mahallede 1–2 cami varken, şimdi neden her ilde bir cami var, dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış, günde 5 defa camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba?

Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da, topraklarımızı sattırıp şimdi bu ufacık alana bizi hapsettiniz? Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu toprakları? Emaneti böyle mi korudunuz? Günden güne topraklarımız satılırken siz uyuyor muydunuz baba?

Baba küçükken herkesin beni Ayşegül diye çağırdığını hatırlar gibiyim şimdi neden bana Angel diyorlar, beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi söyledin?

Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba? Her gün bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplayarak demokrasi! mi getirdiler baba? Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler sanki

Elime geçen gün bir kitap geçti baba, senin gençliğinden kalan. Biz Ankara'ya taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek 'Gazi' lik unvanını kazanmış. Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba. Baba hani sizlere Kürtlerle Türkler kardeştir demişler, peki kardeşlerim neden bizi öldürüp ülkemizde ayrı devlet kurdular.

Baba o kitapta Atatürk diye birinden de bahsetmişti. O her kimse 1933'te Bursa'da bir nutuk vermiş, ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken, sizin gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız?

Şimdiki kürdistan toprağında yer alan Süleymaniye'de askerimizin başına Çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin, hiç mi kanın donmadı baba? Neden Hesap sormadınız? Bunları görmezden gelen yöneticilerinize?

O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe yazmış ve sizi hain yöneticilere ve uşaklara karşı uyarmış ve hitabenin sonunda da 'Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur' demiş. Baba kanınız o kadar bozuk mu ki ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız?

Baba Türkiyeli ne demek? Biz Türk çocuğu değil miyiz? Soyumuz belli değil mi bizim? O kitapta okumuştum 'Ne mutlu Türküm diyene' yazıyordu. Peki, baba ben neden mutlu değilim? Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden söylerdiniz?

Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız. Kitaba göre dünyanın gördüğü en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz. Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz?

Hiç mi kitap okumadınız? Hiç mi sizi uyaran olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini? Eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı? Allah'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba. 'Vatan sevgisi imandandır' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız.

Senin eski CD’lerden dinledim baba, bizim de bir İstiklal Marşımız varmış. O marşı yalnızca körü körüne mi ezberlediniz? Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış, demiş ki 'Ey Türk titre ve kendine dön'. Baba ne zaman titreyeceksiniz? Ankara'yı da kaybettikten sonra mı? Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç bir şey titretemez sizi.

Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün.'Ya devlet başa, ya kuzgun leşe' diyebilecek bir Hasan Tahsin, bir Şehit Şahin, bir Sütçü İmam yok muydu aranızda? Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize!

Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba. Türklüğünüzden utanmadınız hiç olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba. Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken hiç olmazsa ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?

HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT

BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT

UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN

OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN

PKK'YA KARŞI BİR DAMLA BİLE OLSA

DÜŞMANLIĞIN VARSA BU MESAJI HERKESE İLET

TAYPEN_BUĞRA ((BAKTIN SAKAT KAPIYI KAPAT))
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkıntını paylasıyorum fakat bu şiirdeki hiç bir şey yıl 3060 da olsa gerçekleşmez endişelenmene gerek yok bu memleket o kadar ucuz ve boş degil hassasiyetini iyi anlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burası Türkiye Bizde Türküz Türk Bu Memleket Bizim Bu Vatan Bizim Biz Bu Vatanın Memleketin Bedelini Şehitlerimizle Fazlasıyla Ödedik Hiç Bir Şey Değişmez Türkiye Türklerindir!!..
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:-)SubvolveN
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironsedat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şovenizme gerek yok
Başa dön
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olsun yinede içimde bir tedirginlik var milletini seven herkes de bunu okudukdan sonra olur o tedirginlik
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiye dünyanın en büyük ordusuna sahip bi ülke eyer küçük basit bi ülke olsak çokdan bizden daha güçlüyüm dien ülkeler bizim topraklarımıza girer seve seve diil s.......... s............ alırlardı türkiye basite alıcank bi ülke degil başbakan ve dier Atatürkün emanet ettigi gençleri ne doldurabilir nede satabilir sadece sarsar ama yıkamaz haklılar ve iyiler mutlaka kazanır ama 10 yıl sonra ama 10 ay sonra neyin ne olacagı belli olmaz bastıgımız topraklarda hala bizim için savaşan şehitlerimizin kanı var AtaTürke karışanlar kuru topraga basmıyolar bunu bilsinler yeter yoksa şehit kanıyla kayarlar................ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE............

ARKADAŞ YURDUMU ALÇAKLARA UGRATMA SAKIN !!
SİPER ET GÖVDENİ DURSUN BU HAYASIZCA AKIN !!
DOGACAKTIR SANA VADETTİGİN GÜNLER HAKKIN !!
BELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN !!...............

Bravo
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir07 demiş ki:
sıkıntını paylasıyorum fakat bu şiirdeki hiç bir şey yıl 3060 da olsa gerçekleşmez endişelenmene gerek yok bu memleket o kadar ucuz ve boş degil hassasiyetini iyi anlıyorum

Atnen katılıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-59995-.html
Vİptede açılmış aynı topic ordakini burayada aynen yazıyorum..
taypen_bugra, Dostum yanlış anlama ama bu vatanın bi askeri olarak söyleyim bu lafları hiç bi zaman duymayacağız.
Çünkü bu vatanı elimizden alabilicek ne birileri var nede öylesine bir güç.
Burda daha şey yazardımda seviyeyi indirmeye gerek yok.
Bu vatan bölünmez bu böyle biline Göz kırpıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

................

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRKİYEM için, dünyaya milyar defa ölsem dirilsem yine geriye gelsem yine TÜRKİYE için canımı feda ederim TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR... Alkışlıyorum Alkışlıyorum ya sev ya terket
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler doğru diyorsunuz, da şimdi kaç kişi kurtuluş savaşındaki gibi fedakar olup elinde ne varsa yarısını verecek,kaç kadın savaşa katılacak,kaç asker korkmadan düşmanın üstüne yürüyecek.O zamanLAR türklük gururuyla beraber iman gücüde varmış şimdi düşman bizim askerimizin kafasına silah dayasa kaç tane asker vatanı için ölmeyi kabul eder.(ÇOK AZ )O eskiden miş.şimdi iman denen cihad denen bişi yok giderek batılılaşıyoruz aslımızı ,nerden geldiğimizi unutuyoruz. bu böle olmamalı.TÜRKLER TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİN
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra, ben bunu 20 gün önce akdar okudum ve aynı şeyleri hissetitim......

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra, Bazı şeylerde haklı olabilirsin ama bu vatanın elden gitmesini göstermez.Çünkü şöyle birşey var biz onların hepsinin anasını belleriz bunu çok iyi biliyorlar bu yüzdende kimsenin bizim vatanımıza göz dikmeye gücü yetmez.Senin düşündüklerini onlarda biliyo hemde çok iyi biliyo ama öyle birşey olduğunda neler olacağınıda iyi biliyolar.Bırak bunları sen ben değilde onlar düşünsün.Vatan bizim elimizden gitmez kimsede alamaz.Sadece arada her yerde olduğu gibi çürükler çıkar çıkıyorda ama çürükleride halletmesini iyi bildik biliyoruzda bileceğizde.
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra, SADACE boş bir muhabbet.! bu ülkede TSK olduğu sürece ölen her sehidin ardından vatan sağolsun diyen tek millet olduğumuz sürece bu bayrakta asla ay yıldızdan baska birsey olamaz. bunu tüm dünya çok iyi bilir elimizde tüfek yokken bu toprakları alamadılar şimdi 3-5 zibidi yada bir avuc gericimi bölcek parcalıcak! buna inanıyor olmana sasırdım. sanırım sen askerlik yapmadın! yaptıysanda TSK nedir ve bu ülkedeki fonksiyonu ne fark edememişin!!

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

eskiden miş.şimdi iman denen cihad denen bişi yok giderek batılılaşıyoruz aslımızı ,nerden geldiğimizi unutuyoruz

bunu diyorsan aksam haberlerde bu daglarda -35 derecede karın buzun içinde yurekle gezen aslanları izle! catışma çıksada bir kaç serefsiz gebertsek diyen askerler onlar. operasyon olsunda gitsek diyen kişiler. biz nekadar batışassakta soyumuz savascı bir millettir ve gereken cevap herzaman verilir ve bizim yaptığımız savaslar cok kanlıdır,öyle ABD gibi yok uzaktan yok fuzeyle olmaz. asker girer yakar yıkar cıkar bunu tum dünya çok iyi bilir bizim ordumuzun savası çok serttir. çoluk cocuk pek ayırt etmeyiz ama savasta böyle kazanılır.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal