Chickyy, yaaaa sı filan yok kadın binmiş motora zar zor çıkmış yola gaza bi yüklenmiş ahanda ön havada.. tam o sıradada foto çekmişler yoksa devamı kötü bunun.. kadın terse çevirmiş motoru devamında şaka bir yana ;
ha bayan ha erkek!
hangisinde varsa yetenek,
hepimiz onun önünden çekilek
Tarih: 07.02.2008 - 02:42 Mesaj konusu:
zaten topu topu 2 teker varken niye kasıpta tek yapıcaz derler anlamış değilim.. bi bayan bile olsa onaylamıyorum
ama cidden motosiklet kullanan ve hakkını veren bi çok bayan biliyorum.. hani bunu tartışmayalım bile artık.. şeye benzedi bu hani kadınlar mı üstün erkekler mi üstün davasına sonuç hiç değişmez.. boşuna tartışma olur yani.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 07.02.2008 - 02:44 Mesaj konusu:
erkekler ustun
saka _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Tarih: 07.02.2008 - 02:47 Mesaj konusu:
noluuyooo leeennnn... konuyu saptrımayalımsociety, nasıda geldigini belli ediyosun hemen.. hadi topici pert etmeyelim rica ediyorum.. bu bayanlar var ya tehlikeli yaratıklar.. bugun motorunuzu yarın aklınızı alırlar anlayamazsınız şaaaakkaaaaaaaa _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.02.2008 - 02:51 Mesaj konusu:
Chickyy, heheheh bu resmi avatarına koyupta benim diye hava atan bayan vardı burda (msn de) demekki sadece erkekler yokmuş avcılar kulubunde isim vermicem ama o kendini bilir!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 07.02.2008 - 02:53 Mesaj konusu:
Hani montu nerede. Hiç koruması yok tek bi kask takmış. Latife benden iyi ne demeli bükemediğim bileği öpeceksin. sen anladın onu _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 07.02.2008 - 02:56 Mesaj konusu:
Arkadaslar bir cook Bayanlar vaarkii, burada cogumuza suuu cikartirirlar !!!
Öyle deyilmi sayin Bayan Arkadaslarim ?
Arkadaslar !!!!! Bayanlara laaaaf Yooook !!!!!! O KADAR !!!!!!
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
SRAD-HAN demiş ki:
Chickyy, heheheh bu resmi avatarına koyupta benim diye hava atan bayan vardı burda (msn de) demekki sadece erkekler yokmuş avcılar kulubunde isim vermicem ama o kendini bilir!!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız