Tarih: 07.02.2008 - 15:25 Mesaj konusu: Bıktım artık bu motordan...
Herkese selam öncelikle ... Şu an tam bir sıyırma noktasındayım ya..Derdimi herkese anlatmak istedim .. Ailem motora karşı diye öğrenci halimizle zar zor bir mct250 alabildik ama artık sıkıldım ..Zaten kendiside beni çok kullanamassın diye mesajlar veriyor arada bir ..Şöyle en az 60 70 hp bi motor almak istiyorum . Aileden gizli motorcu olmak en kötüsü .Motor üstündeyken keyfim kaçıyo arada bir .Hadi onu geçtim ..Kendi arabam var , bazen diyorum şu arabayı çaktırmadan satiyim şöle bir motor aliyim yerine 6,7 milyarlık İstediğimde öyle r olsun rr olsun değil makul bir naked. 1978 model cb750 lere bile bakmaya başladım bu ara 2 ,3 milyar bütçeye ne gider benim istediğim gibi varmı fikri olan .. allah herkesi istediği motora bindirsin diyorum en son ..kazasız sürüşler..
bilader zor durumdasın allah yardımcın olsun öğrencilik halinden çok iyi anlarım bende şuan o derdi çekiyorum _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız