Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bıktım artık bu motordan...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bıktım artık bu motordan...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Bıktım artık bu motordan... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selam öncelikle ... Şu an tam bir sıyırma noktasındayım ya..Derdimi herkese anlatmak istedim .. Ailem motora karşı diye öğrenci halimizle zar zor bir mct250 alabildik ama artık sıkıldım ..Zaten kendiside beni çok kullanamassın diye mesajlar veriyor arada bir ..Şöyle en az 60 70 hp bi motor almak istiyorum . Aileden gizli motorcu olmak en kötüsü .Motor üstündeyken keyfim kaçıyo arada bir .Hadi onu geçtim ..Kendi arabam var , bazen diyorum şu arabayı çaktırmadan satiyim şöle bir motor aliyim yerine 6,7 milyarlık Gülümsüyorum İstediğimde öyle r olsun rr olsun değil Gülümsüyorum makul bir naked. 1978 model cb750 lere bile bakmaya başladım bu ara Gülümsüyorum 2 ,3 milyar bütçeye ne gider benim istediğim gibi varmı fikri olan .. allah herkesi istediği motora bindirsin diyorum en son ..kazasız sürüşler..
Başa dön
kanpara Çevrimdışı kanpara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay gelsin sana işin zor
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor işin valla kafanda ne geçiyorsa hiç bgeklemeden yap
arabanı sat seni tatmin edecek bi makina
ve git çevir Bravo Bravo
Üye
Üye

Nereden: Gebze / Kocaeli

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun
Başa dön
anibal Çevrimdışı anibal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.02.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilader zor durumdasın allah yardımcın olsun öğrencilik halinden çok iyi anlarım bende şuan o derdi çekiyorum Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 07.02.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yardımcın olsun ...
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durum zor , çözümü de zor ... Başka baharlara inşlh diyelim artık ..
Başa dön
kanpara Çevrimdışı kanpara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara izmitte kanparalardan mısın ???

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 07.02.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin yaşadıklarını az veya çok hepimiz yaşadık.. günler akıp geçsin herşey normalleşir...

senin yazdıkların ilk gençlik çağında yeni akil baliğ olunca hemen evlenmeyi vs düşünüyor ya insan.. onun gibi.. zamanla olur merak etme.. Göz kırpıyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.02.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kurtarsın Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.02.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara, Bir kara sevda vakası daha Üzgünüm
Allah kurtarsın kardeşim
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.02.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kolaylık cersin
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 07.02.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAKIN Şok oldum acele ETME CB 750 DE ALMA ..... çunku çok eskı parçasını bulamzsın................burda da zor parçasını bulmak zor...

bence 2000 model denden yuksek motor al....acele etme ......aile de bence tarafını almaya................bak
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 07.02.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kurtarsın Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek farklı sayılmayız Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal