Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sele altı plaka

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sele altı plaka

sele altı plaka
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mahmut16
Üye
Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 19:21    Mesaj konusu: sele altı plaka Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar spor motorlarta plakalar gömme(arkadaki selenin altına) olursa trafikten bir sorun oluyor mu?? yani trafik polisiyle aranda bi münasebet oluyor mu?yasak mı??
Başa dön
mahmut16 Çevrimdışı mahmut16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 07.02.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakalarsa olur heralde şimdiye kadar onlardan polisin yakaladığını yada çevirdiğini görmedim ben
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 07.02.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğim kadarıyla oluyor..

Plakanın 100 derecelik açıyla durması gerekiyomuş..Bu yüzden durdurunca ceza yazma hakları var..Ha tabi böyle plakası olan hangi adam durur o başka Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.02.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorun olur polis karabalar war ordan biliyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaasssaaakk gardasım yökün emri var Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mahmut16, yakalanırsan polisle aranızda her türlü münasebet olabilir aranızdaki elektriğe bağlı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazıları menteşeli yapıyo plakaları polisi gürunce acıyor uzun yolda radar muhabbetıne kapatıyor en ıyısı ole bence Bravo
Başa dön
batudream Çevrimdışı batudream Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polis canı isterse cezayı yazar,polisin insafına kalmış bişey..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasak tabii ki.. hem güzel durmuyor..

çok yapmak istiyorsan batudream ın dediği gibi menteşeli yap..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plakayı monta monte etsek olurmu acaba? Çok gülüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 07.02.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pis sulu yoldan geçmemek lazım;stop ve arka kuyruk çok kirleniyor
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.02.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla eğer polis sana taktıysa oluyor yani benim abime r1 e sırf kıllık olsun diye yangın tüpü soruğunu bilirim polisin yani o polise bağlı ama kurallarda motoru aldığında standart fabrika çıkışı nasılsa öyle kullanmak zorundasın hiç bir şeyi değiştiremezsin yada değiştirrsen ruhsata işletmek zorundasın arabalardada dahil bu taktığımız çelik jantı bile işletmek zorundasın ama işte kimse bunlarla uğraşmıyor genelde...
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 07.02.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mahmut16,polislerin çoğu plaka olayına kızıyor ve %99 bu yüzden ceza yersin,çamurluğu falan söktüğün içinde dizaynda projesiz ve onaysız değişiklikten motorunu kapatıp işi uzatabilirler bildiğim kadarıyla eğer isterse,evet şaka değil gerçek,kardeşiminde dediği gibi yıllar önce yunuslarla aramızda problemlerin olduğu dönemde bir polis beni durudurup tüm evraklarımı kontrol edip,koruma olayında da eksik çıkmayınca(şehir içinde eldiven,dizlik modunda dolaşıyoruz ceza yememek için)yangın söndürme tüpü, ecza çantası,takoz ve çeki halatı istedi,bulundurmak zorundasın dedi,tartışma uzayınca kaldı öyle Allahtan. Sinirlendim
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 07.02.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik kurallarına aykırı bir durum.Ama racing lerde çok hoş duruyo Çok gülüyorum
Ben olsam hevesim gecene kadar o şekilde kullanırım.
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasak dşye biliyorum ama ceza yiyenide duymadım daha
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal