Tarih: 07.02.2008 - 19:21 Mesaj konusu: sele altı plaka
arkadaşlar spor motorlarta plakalar gömme(arkadaki selenin altına) olursa trafikten bir sorun oluyor mu?? yani trafik polisiyle aranda bi münasebet oluyor mu?yasak mı??
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 276 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 07.02.2008 - 19:31 Mesaj konusu:
Yakalarsa olur heralde şimdiye kadar onlardan polisin yakaladığını yada çevirdiğini görmedim ben _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 07.02.2008 - 19:43 Mesaj konusu:
Bildiğim kadarıyla oluyor..
Plakanın 100 derecelik açıyla durması gerekiyomuş..Bu yüzden durdurunca ceza yazma hakları var..Ha tabi böyle plakası olan hangi adam durur o başka _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1721 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 07.02.2008 - 20:29 Mesaj konusu:
yasak tabii ki.. hem güzel durmuyor..
çok yapmak istiyorsan batudream ın dediği gibi menteşeli yap.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
valla eğer polis sana taktıysa oluyor yani benim abime r1 e sırf kıllık olsun diye yangın tüpü soruğunu bilirim polisin yani o polise bağlı ama kurallarda motoru aldığında standart fabrika çıkışı nasılsa öyle kullanmak zorundasın hiç bir şeyi değiştiremezsin yada değiştirrsen ruhsata işletmek zorundasın arabalardada dahil bu taktığımız çelik jantı bile işletmek zorundasın ama işte kimse bunlarla uğraşmıyor genelde...
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1068 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 07.02.2008 - 21:49 Mesaj konusu:
mahmut16,polislerin çoğu plaka olayına kızıyor ve %99 bu yüzden ceza yersin,çamurluğu falan söktüğün içinde dizaynda projesiz ve onaysız değişiklikten motorunu kapatıp işi uzatabilirler bildiğim kadarıyla eğer isterse,evet şaka değil gerçek,kardeşiminde dediği gibi yıllar önce yunuslarla aramızda problemlerin olduğu dönemde bir polis beni durudurup tüm evraklarımı kontrol edip,koruma olayında da eksik çıkmayınca(şehir içinde eldiven,dizlik modunda dolaşıyoruz ceza yememek için)yangın söndürme tüpü, ecza çantası,takoz ve çeki halatı istedi,bulundurmak zorundasın dedi,tartışma uzayınca kaldı öyle Allahtan. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 07.02.2008 - 21:51 Mesaj konusu:
Trafik kurallarına aykırı bir durum.Ama racing lerde çok hoş duruyo
Ben olsam hevesim gecene kadar o şekilde kullanırım. _________________ Adımız çıkmış 9a inmez 8e ´´´
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız