1/4 mil--400metre
1000RR---- 10.32
YZFR1------10.57
ZX10R -----10.61
Gsxr1000 --10.61 _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
@xenophobic
Görünen o ki 1000RR acayip kivraklikta bir makine..
Öbürlerine nazaran az gücü olmasina ragmen yaris pistinde en iyi zamani yapmis..
Nerdeyse 2 saniye fark bu inanilmaz bir fark...
Halen soktayim ben..
ryangt demiş ki:
ben bu adamları anlamıyorumki... Bi diyolarki Zx10 R1'e düzlükte geçildi
bi diyolarki ZX10 uzun ara R1'den daha iyi
Eraycim unutmamak lazimki her test yapilan motor ayni gücte degil...
Öte yandan motorun kivrakligi ve pilota verdigi his cok önemlidir..
Sen kendin bilirsin motorda ne kadar kendini rahat ve motora hüküm eden olarak hissedersen o kadar daha cok iy sürersin..
Buda yaris pistinde en iyi zamanina sebep olur..
1000RR bu sene sanki testlerde önlerde gidecege benziyor..
Yaris pistinde ayni kategorideki makinelere nerdeyse 2 saniye fark atmak her yigidin harci degildir..
Bak yine soka girdim... brrrrr _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
07 600RR çıktıgı andada liderliği almıştı 600cc de,, 1000rr da öyle olacak helal olsun gerçekten _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.02.2008 - 03:10 Mesaj konusu:
RR'ın sıkı olduğunu yazmıştım tahmin etmiştim daha doğrusu! beklenen degerleri kagıt uzerinde çok vermesede rakiplerine göre düşük olan KRANG gucunu yine en az kayıpla yere vermiş işte hondanın basarısı bence burdan geliyor!!yine bir yabancı sitede yapılan testte RR a hayran kalmışlardı tum pilotlar,son hızda herzamanki gibi biraz yine düşük ama ara hızlamalar ve drag degerleri çokkk gelişmiş! gerci simdi bizim dragcılar cıkar hala bu RR yurumuyor der bende yuh derim! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
yok yaw Suzuki bunu 2004'te yaşamıştı bir kez daha
Şaka bi yana o çift egzozdan kurtulmadığınız sürece Suzuki GSXR1000 'den bişiler beklemek zor. Euro 3 emisyonları davası vs. KAt iptali ile tek egzoza düşürmek standartları yeniden belirler _________________
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 08.02.2008 - 05:02 Mesaj konusu:
Ben bu sonuca hic sasirmadim
Hersey veya herkes PS güce bakip tamam bu motor hepsini gecer Kawasaki 10 beygir Hondadan cok
Hondanin hic sansi yok gibi söylentiler.
Ama pistte cok fakli seyler önemli. Hafiflik ve en önemlisi kac beygir oldugu degil
nasil verdigi !!!
Size bir Misal vereyim:
2008 Kawa 2007 Kawadan 10 Beygir güclü ama alt ve orta devirlerde
eski kasadan yavas !!! Tamam en üstte güclenmis ama altta da kaybetmis !!
Bence bu gerileme, fazla PS olsada.
Honda bu yüzden cok basarili cünkü en üstte öbürlerine rahmen eksiklik var ama
alt ve orta devirlerde hepsinden üstün ve bu isin sirri !!
Biri 11500 devirden sonra gücüm gelecek diye beklerken öbürü coktaaaaaaaaan kaybolmus gitmis !!!!
Birde su varki, caddede güc hepsinde fazlasiyla var ve iyi kötü motor cadde icin yok.
Pistte ayirimlar oluyor ama caddede gene farkli seyler önem tasiyor.
Unutmayin hep yavas ve hic gitmeyen denilen CBR600, 6 senedir üst üste
Dünya Sampiyonu oluyor.
Bicaginizi büyüklügüne göre degil keskinligine göre secin _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız