Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Disk kilidine güvenenler izleyin ve tekrar düşünün !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Disk kilidine güvenenler izleyin ve tekrar düşünün !!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 08.02.2008 - 04:16    Mesaj konusu: Disk kilidine güvenenler izleyin ve tekrar düşünün !! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Umarım bu video yu motor hırsızları izlememiştir İstemiyorum
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 08.02.2008 - 04:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tükenmez kalem arkalı ile bile açılıyor Ağlıyorum napıcaz bilemiyorum ? Sinirlendim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 04:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben otoparka burakıyom gece motoru buraktıgımda içim rahat Göz kırpıyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 08.02.2008 - 04:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evdeyken iyide ya arkadaşınıza oraya buraya gittiğinizde ?
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.02.2008 - 05:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Klasık anahtarlı olsaydı daha zor acılırdı yuh be.!.
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 08.02.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni demek risk demek Gülümsüyorum Vur zinciri yat pofur pofur Dil çıkarıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 08.02.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIRSIZ LAR SENINLE GURU DUYUYOR..ŞİMDİ... harf kalabalığı
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 08.02.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı ustunde kılıt emnıyet olucak bu kadar kolay olumu bende kullanıyordum egılıp taktıgına deymezmıs yapcakları kılıtlerın Sinirlendim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille demiş ki:
HIRSIZ LAR SENINLE GURU DUYUYOR..ŞİMDİ... harf kalabalığı

?
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 08.02.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demekki bu da yalancıktan en iyisi eve koymak göz önünde dursun
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 08.02.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kilit kesin bozuktur yoksa o kadar kolay açılırmı hiç .
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flash55 demiş ki:
o kilit kesin bozuktur yoksa o kadar kolay açılırmı hiç .

linki tıkla benzer videoları izle kalabalık olmasın diye 1 tane ekledim Göz kırpıyorum hepsimi bozuk bu kilitlerin Şok oldum
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 08.02.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüp anahtarli ürünler sanildiği kadar güvenli olmayabilir ancak diğer videolarda ayni kilit kullanılıyorsa kilittede bir ariza olmuş olabilir..Normal anahtarlar herzaman daha güvenli, kilit alırken buna dikkat etmelisiniz
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu konuda biraz rahatım kapalı garaj önüne arabayı çekiyorum ama buna rağmen dışarıda piskolojim bozuluyor alarm taktırdım ayrıca alarmlı disk kilidi var durmadan motora bakma ihtiyacı hissediyorum
alarm olduğu için biraz daha rahatım ama arabaya atıp götürürlerse birşey yapamam ha bu arada kasko var ama malesef 250 cc motorlara dışarıda çalınırsa para vermiyor of ooooof ne ızdıraplı bir aşk bu
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 08.02.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çözüm;

gps, dısk kılıdı her diske farklı model ve anahtarlı, normal kilit janttan, alarm.. hepsini yükleyin en iyisi . Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum yapcak bişi yok benım vatandaşım arabanın kilidini bile pin pon topuyla acıyo Öfkeliyim Şok oldum İstemiyorum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal