Tarih: 08.02.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
demekki bu da yalancıktan en iyisi eve koymak göz önünde dursun _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Tüp anahtarli ürünler sanildiği kadar güvenli olmayabilir ancak diğer videolarda ayni kilit kullanılıyorsa kilittede bir ariza olmuş olabilir..Normal anahtarlar herzaman daha güvenli, kilit alırken buna dikkat etmelisiniz _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
ben bu konuda biraz rahatım kapalı garaj önüne arabayı çekiyorum ama buna rağmen dışarıda piskolojim bozuluyor alarm taktırdım ayrıca alarmlı disk kilidi var durmadan motora bakma ihtiyacı hissediyorum
alarm olduğu için biraz daha rahatım ama arabaya atıp götürürlerse birşey yapamam ha bu arada kasko var ama malesef 250 cc motorlara dışarıda çalınırsa para vermiyor of ooooof ne ızdıraplı bir aşk bu
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 08.02.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
Çözüm;
gps, dısk kılıdı her diske farklı model ve anahtarlı, normal kilit janttan, alarm.. hepsini yükleyin en iyisi . yapcak bişi yok benım vatandaşım arabanın kilidini bile pin pon topuyla acıyo _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız