herkese slm benım arkdasın cbr 125 i var ve bunun radyatördeki su kanalları tıkalı hep hararet yapıyo motor acaba radyatördenmı yoksa motorun içindeki su kanallarımı tıkalı eger radyatördense degiştiririm ama motorun ıcındekı su kanallarını ne yapmam gerek bu arada devir dayim calısıyo
kardeşim durum dediğin sebebten ise büyük ihtimalle kullanılan çeşme suyundan kıreç yapmıştır. bunu en sağlıklı temizlemenin yolu ise suya bol miktarda sirke koyman olacak sirke kireci temizler daha sonra sistemin içindeki bütün suyu boşaltıp çeşme suyu ile iyice durulama yap ardından sana tavsiyem bakkaldan pet su al onu kullan problemın kalmayacaktır hatta birazda antifiriz koy. _________________ Ne kadar hizli gittiğinden çok, Nekadar güvenli gittiğin önemli...... A (Rh - )
cvp lar için saolun ama baska bı cbrdan radyatöe ve devırdayım pompasını degıstırdım calısanı taktım boruları yenıledım hala duzelmedı sorun motorun ıcındekı su knallarında
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız