Tarih: 08.02.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
yazık günah yaa makinada tiril tiril walla çok üzüldüm inş bulunurr
NiGhTeXpReSs, teşekkürler belki içimizden biri farkeder ve bulunmasına yardımcı olur... _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1001 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 08.02.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs,dostum bu hırsız şerefsizleri hakkında yaza yaza birşey kalmadı kelime haznemde,bikaç birşey daha var ama hem daha etkili onlarda fakat buraya yakışmayacak,sadece şu kadarını söylemek istemiyorum kendimi tutamayarak bu hırsızların hepsinin.....
EDİT canerdemir79 : lütfen küfürlü yazmayalım ! _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.02.2008 - 21:42 Mesaj konusu:
bunları çalanlar orjinal ......................... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 08.02.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
yapanı bulup tekme tokat sevmek lazım ama ne yapanı nede motoru bulabılırsın çoktan parça parça olmuştur o makıne
ihmalkarlık yüzünden adamın canım motoru gıtmış kilit, alrm en etkılısıde gps taksaydı bu kazar zarar etmezdi
Ayrıca;
goldminermechanic kardeş senın gibi bir motordelisine, anne gibi kutsal bi değere bu lafları söylemeyi yakıştıramıyorum _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 08.02.2008 - 22:35 Mesaj konusu:
Durr demiş ki:
hocam pilaka numara falan yazsaydın izmirdeyiz belki görürüz 5000 ytl cebine kalsın insanlık öldümü
helal kardeş işte olay bu Bende İzmir'deyim ama hiç umudum yok birinin motoru çalınmıştı 04 kasa r1 motor bulundu ama inan sanki motor farklı bir uygarlıktan gelmiş (taş devri gibi bi yerden) adamlar motoru insan gibi sökmemişler; kırmışlar, dökmüşler, parçalamışlar, motoru üstündeydi fakat motosıkleti görseniz böyle insanlarda varmış dersiniz _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 08.02.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
makinada kız gibi ya inş bulunur üzüldüm şidmi _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız