Arkadaşlar 3-4 ay önce kuzenimin işyerinin karşısında bayan kuaförü sahibi mehmet abimiz kırmızı çok güzel görünüşlü teyipli sport model gibi bi motor almış markasına dikkat etmemiştim kuzenime sordum kimin bu diye kuaför mehmet aldı dedi aha güzelmiş dedim yok dedi 5 para etmez plastik olum be dedi ben plastik olurmu hiç dedim bi dahaki sefer işyerine gittiğimde ne oldu motoru demiştim motoru dağıtmış heralde bu motor çin malı ama kıyak bişeydi ben alsam dikkatli binsem bişi olmaz heralde şimdi size motorun tipini göstercem buna benziyodu ama tam budur diyemicem
evet motoru şimdi buldum 250 cc mp3 lü uzaktan kumadalı dorado corvus sitesinde 6.000 Ytl civarı bu motor sizce başlangıç olarak iyimi bence çok hawalı ama motordan anlayanlara beş para etmez gibime geliyo
Tarih: 08.02.2008 - 22:26 Mesaj konusu:
bu ne kardeş.chooper dan bozma race
bunlar çin malı ama binmesini bilirsen.bendede var 1.5 senedir sürüyorum bişey olmadı motora.ama arkadaş aaldı aynı sene.motorun şimdi sadece zar zor yürüyen aksamı gidiyo.kaportaymış,hız ibresiymiş,sinyal,stop,ayna hiçbişe sağlam değil.kaporta delik deşik ve tel tutuyo.etrafnda bi kaç kez dolandırmış _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Tarih: 08.02.2008 - 22:35 Mesaj konusu:
carouserboy, bencede uzakdur ne kadar dikkatli kullansanda alet bi şekilde dağıtıyo kendini servisten çıkamassın falla o paraya git güzelbir dylann al bak keyfine yada runner havaysa onlarda gayet havalıı _________________ Herkez motor sahibi olabilir ama zevk sahibi olamaz. yaşasın movistar
carouserboy, bencede uzakdur ne kadar dikkatli kullansanda alet bi şekilde dağıtıyo kendini servisten çıkamassın falla o paraya git güzelbir dylann al bak keyfine yada runner havaysa onlarda gayet havalıı
haklısızda bu motor scoter değil demi benim gösterdiğim vitesli motor hem scoter karışımı hemde sport bide buna kırmızı neon süpa olur ya şunları 1-2 milyara dayasalar güzel olur ben birde bu motorun servislerine sorayım nasıl diye 2 yıl götürse iyi
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
la bu otomatikmiş salla o zaman
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
Bu motordamı çin malı derbi GPR 125 diyo honda cbrnin taklidimi
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1721 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.02.2008 - 23:15 Mesaj konusu:
dorada
o corvus bu.. beş para etmez kardeş... o paraya çok daha iyi motorlar var. gel senide bizim gruba alalım.. Apache kardeşliğine katıl _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Tarih: 09.02.2008 - 00:43 Mesaj konusu:
bişe olmaz sen çin malı al.milletin dediği kadar basit bişe değil..millete kalsa kağıt daha sağlam dicek _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
arkadasım dorado gibi motorlar sırf tipiyle alıcı bulur!honda yamaha gibi motorlar ise makinasının kalitesine servis agına 2.el satıstaki degerıne göre alıcı bulur!kısacası 2 mılyar gibi bi paraya ya ybr al yada 500 lira daha ekle cbf 150 al cbf de sekilli kaliteli 2.el piyasası deger kaybına ugramayan saglam motorlardır ve iyi baktığın zaman servise ancak km bakımında gıdersın!karar senın..
msnine ''pa-hsien'' yazmış bi ark, aramızda geçen diyaloga bak, ne demek istediğimi anlıcan
ark:pa-hsien
ben: pa-hsien ne olm çorap markasımı?
ark: yok abi tanrı
ben:ne tanrısı ya?
ark: çin tanrısı abi.
ben: çinse dandiktir olm o, kabul etmez duanı sil onu ordan.
ark: amin!
msnine ''pa-hsien'' yazmış bi ark, aramızda geçen diyaloga bak, ne demek istediğimi anlıcan
ark:pa-hsien
ben: pa-hsien ne olm çorap markasımı?
ark: yok abi tanrı
ben:ne tanrısı ya?
ark: çin tanrısı abi.
ben: çinse dandiktir olm o, kabul etmez duanı sil onu ordan.
ark: amin!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız