Tarih: 09.02.2008 - 00:43 Mesaj konusu: Hız Sınırlaması 80 Km/h
Arkadaşlar bugün haberlerde izledim ve artık motorlar trafikte 80 km/h yi geçemiyecek.Kamyonlar 90 Km/h,Arabalar ise 120km/h.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Tarih: 09.02.2008 - 00:48 Mesaj konusu:
bu ne ya aynısını crazymd da söledi.ewet arkadaşlar yakındaa motorlar trafikten kalkıyo.derlerse hiç şaşırmayın _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
bu hız limiti otobanda ama galiba,motosiklet için şehir içi 50,şehir dışı 70,otobanda 80..tabi otobanda 80 ile gidecek adamı görmedim ben daha otobanda isterlerse motor için hız limitlerini 50 yapsınlar,isteyen istediği gibi gidiyor ama şehir içinde filan polis olduğu için basamıyoruz tabi.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 09.02.2008 - 01:40 Mesaj konusu:
ama bide gizli gizli basmak var bide rahat rahat gaz açmak var hangisi tercihiniz?heran polis olbilir korkusumu yoksa rahatlıkmı _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Tarih: 09.02.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
eğer öleysee uygulamaya kalkarsamm motora bi kaç tane daha fan ekletsem ii olucak bu kadar saçmalıkmı olur yhaa neyseki burası Türkiyee çok laff az iş _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Burası Türkiye Arkadaşlar Motorlar her zaman 2.sınıf muamelesi görüyor.
Arabaların Eksozundan benzin damlar yer kayganlaşır,adam kırmızı ışıkta durmaz geçer kaza olur,adam racing görür kapışmaya çalışır kaza yaptırır,80 le gidersin kamyonlar seni ezer ve sonunda hep biz haksız oluruz motor yüzünden öldü derler motor tehlikeli derler!!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız