Tarih: 09.02.2008 - 12:09 Mesaj konusu: Michael Schumacher de sonunda doğru yolu buldu :))
arkadaşlar daha önce bu konu ile ilgili verilmiş bir video ve fotolar var ama videoda Michael Schumacher artçı olarak yer alıyor burda ise kendisi pistte dönüyor ferrariden indi ama bukez de motorun ferrarisinde bindi bu adam ya italyan hayranı yada kırmızı hayranı
kimse daha önce verildi demesin arama motorundan bakmaktan şaşı oldum ona göre üzülürüm valla
ben f1 yarışında kullanılan 4tekerli araç kullanmakla moto gp de kullanılan 2 tekerli araçı kullanmak bir değildir sanıyordum
iyi bir yarış aracını kullanan pro bir sürücü moto gp de ne kadar başarılı olur orası tartışılır bence
birisi 4 teker birisi 2 teker
Schumacher de benim düşüncelerimi taşıyormuş bu iki spor ayrı dünyalar diye yorum yapmış
schumacher in yorumu:
Formula 1 ile bir kıyaslama yapması istendiğinde ise; "İyi ve akılcı bir kıyaslama yapmaya çabaladım, ama bu gerçekten çok zor. Birbirinden tamamen farklı iki ayrı spor dalı. Herşeyden önce dört tekerlekli bir araç yerine, iki tekerlekliyle piste çıkıyorsunuz ki en temel fark bu bence. En belirgin benzerlik de, pist üzerinde doğru çizgiyi bulmak zorunda olmanız. Bu son derece temel bir ortak nokta. Ama dediğim gibi ayrıntıya girmek çok yanlış ve zor. İki ayrı dünyadan söz ediyoruz. Birinde dünya üzerindesiniz, diğerinde ise ayda gibisiniz" dedi. Schumacher bu deneyimini Valentino Rossi'nin Ferrari Formula 1 otomobili ile Barselona'da yaptığı denemeye benzetti ve bunu tamamen zevk için yaptığını kaydetti.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız