Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alpinestars SP-1 ve GP PLUS Eldiven

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alpinestars SP-1 ve GP PLUS Eldiven

Alpinestars SP-1 ve GP PLUS Eldiven
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 09.02.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alpinestars SP-1 ve GP PLUS Eldiven Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bu 2 eldiven arasında kararsız kaldım, kullanan veya bilen arkadaslar varsa öneri ve yorumlarını bekliyorum.

SP-1

GP PLUS

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 09.02.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıkısıde cok guzel ama bence mavı daha hos durmuş kullanmadım kalıtesını bılmıyorum Alpınesstar dan vaz gecme derım bence
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 09.02.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulosel, alpinestars zaten konuşmaya gerek yok bende sp1 modeli var gayet güzel hoş bir eldiven aradığın herşey hemen hemen onda bulabilirsin inan bana işçiliği ve malzemesi güven veriyor Bravo
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16_MA_636, sp1'i ne kadara aldın?
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.02.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşim gp plus çok karizma ve şekil ama sen kostümlerine uygun renk almaya gayret göster.banada lazım eldiven kaç kuruş bu ikisinin fiyatları
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.02.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki gp plus derim ben ama bu kadar para verme bence.ona vereceğin parayla pantolon bile alırsın.sm-x plus bot alacak olsan ona ver derdim ama Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer Dennis amcadan almayı düşünüyosan GP Plus normalde pahalı olacağını düşündüm bence GP al Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulosel, bana 140 ytl ye mal oldu yurt dışından alan arkadaşa büyük geldiği için satıyordu bende bu fırsatı kaçırmadım ama gerçekten harika bir karar. türkiye deki fiyatı zannedersem 240 ytl. Üzgünüm
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 12.02.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam , bende getirtmiştim , ölçüleri biraz büyükçe, deneyip getirtmekte fayda var.
SP-1 in yukarıdaki modeli artık üretilmiyor..

artık aşağıdaki modeller var , eski tiplerden bulursanız fiyatları 55-65.usd arasına düşmüş durumda..

bulosel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16_MA_636, iyi denk gelmis hemso, iyi günlerde kullan Gülümsüyorum
mikitv, evet artık üretilmedigini biliyorum ama yeni model daha kötü görünüyor, 70$dan ucuza S ya da M beden yok piyasada Üzgünüm
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SP1 bende var cok memnunum.Bedenide denemeden secme çünkü normalde L bedenin bana rahat olması gerekirken biraz sıkı oturuyo.Buyüzden şehir içinde yoruyo parmaklarımı.Bilgine.
GP plus tabiki daha iyi ama fiyatıda iyi.Değerlendirme sana kalmış.Bence değmez gibi geliyo..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 13.02.2008 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR, er yol paris dimi allan invisble' ı...

sp-1 güzel secim ben yeni aldım ama XL olmadı bana.. strongerın L hiç olmadı .. ama güzel eldivenn... bence fazla yorma kendini al bi tane..
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 13.02.2008 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görünüş olarak dersen gp plus. ama kullanmadım hiç sadece görünüşü very nice Bravo

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR, mysugar, söylediklerinize bakılırsa Alpinestars alırken 1 beden büyügünü almak lazım, kalıbı daha kücük sanırım ?
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 13.02.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gp plus
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal