bulosel, alpinestars zaten konuşmaya gerek yok bende sp1 modeli var gayet güzel hoş bir eldiven aradığın herşey hemen hemen onda bulabilirsin inan bana işçiliği ve malzemesi güven veriyor _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
arkadaşim gp plus çok karizma ve şekil ama sen kostümlerine uygun renk almaya gayret göster.banada lazım eldiven kaç kuruş bu ikisinin fiyatları _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
bulosel, bana 140 ytl ye mal oldu yurt dışından alan arkadaşa büyük geldiği için satıyordu bende bu fırsatı kaçırmadım ama gerçekten harika bir karar. türkiye deki fiyatı zannedersem 240 ytl. _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Tarih: 13.02.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
16_MA_636, iyi denk gelmis hemso, iyi günlerde kullan mikitv, evet artık üretilmedigini biliyorum ama yeni model daha kötü görünüyor, 70$dan ucuza S ya da M beden yok piyasada _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
Tarih: 13.02.2008 - 02:52 Mesaj konusu:
SP1 bende var cok memnunum.Bedenide denemeden secme çünkü normalde L bedenin bana rahat olması gerekirken biraz sıkı oturuyo.Buyüzden şehir içinde yoruyo parmaklarımı.Bilgine.
GP plus tabiki daha iyi ama fiyatıda iyi.Değerlendirme sana kalmış.Bence değmez gibi geliyo.. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 13.02.2008 - 03:56 Mesaj konusu:
StrongeR, er yol paris dimi allan invisble' ı...
sp-1 güzel secim ben yeni aldım ama XL olmadı bana.. strongerın L hiç olmadı .. ama güzel eldivenn... bence fazla yorma kendini al bi tane.. _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız