Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir motosikletin göstergesi neden olmaz??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir motosikletin göstergesi neden olmaz??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.02.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Bir motosikletin göstergesi neden olmaz?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese merhaba,

Şu an harıl harıl ikinci el motosiklet arıyorum. Tebi herkes gibi uygun fiyatlı, masrafsız, temiz Gülümsüyorum

Baktığım bi kaç ilanda motosikletlerin göstergesinin olmadığını okudum.
Bunun sebebi nedir?
Yani farklı bi görünüm için olabilir mi ?!
Ya da bu tür motorların çalıntı olma ihtimali var mıdır?
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 09.02.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cross motorlarda gösterge yoktur... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bahsi geçen modelleri yazsaydınız, neden gösterge olmadığını daha iyi anlardık.. Bravo
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazalıdır yapılmamıştır Çok gülüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lagdo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrosslarda spesyel olanlarda yoktur gösterge. Çünkü sadece pistte binildiği için gerek duyulmaz.

Eğer başka tarz motorlarda da gösterge yoksa ona çok güvenme kilometre kablosu çıkmış ve kaç kilometre yaptığı bile doğru olmayabilir...
Başa dön
Lagdo Çevrimdışı Lagdo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.02.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bahsi geçen modelleri yazsaydınız, neden gösterge olmadığını daha iyi anlardık..

CBF ve ER5 için diyorum...
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 09.02.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ER5 dede CBF dede gösterge var eğer yoksa bir sorun vardır.. Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 09.02.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldwolf demiş ki:
Alıntı:

Bahsi geçen modelleri yazsaydınız, neden gösterge olmadığını daha iyi anlardık..

CBF ve ER5 için diyorum...

Crosslar o da pist için kullanılanlar hariç hepsinde gösterge kesinlikle vardır!

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.02.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er5 piste girmez,cbf500de girmez! bu makinalarda gösterge yoksa kaza yapmıştır,göstergeler cok pahalı olduğu için de sahibi takamamış olabilir! bunuda cesitli bahaneler ile örtbas etmek isteyebilirler.
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 09.02.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
er5 piste girmez,cbf500de girmez! bu makinalarda gösterge yoksa kaza yapmıştır,göstergeler cok pahalı olduğu için de sahibi takamamış olabilir! bunuda cesitli bahaneler ile örtbas etmek isteyebilirler.

Bravo
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 09.02.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapıp ibreyi dağıtmış olabilir
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal