Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:28    Mesaj konusu: dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tintin_
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka teker biraz kitlemiş ama her babayiğidin yapacağı şey deil bravo Bravo OK
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl farketti arabanın çıkacağını anlayamadım veya videodan belli olmuyo ama iyi frenaj yapmış Bravo tamamen durmaya kalkmayıp arabanın solundan kontra veripte kaçabilirdi.
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cezetci
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun iyi kurtardı ben boyle bir sere.....siz yuzunden yatakdayım ben arkadas kadar sanslı deyıldim
Başa dön
cezetci Çevrimdışı cezetci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayatını rıske etmemıs Bravo frenajıda ıyı bence OK
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2008 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frenaj süper ancak dikkatinizi çektimi bilmiyorum sürekli arabaya doğru gidiyor... Bu da 'baktığın yere gidersin' teoremini çok güzel kanıtlıyor.Öyle bir durumda araca bakmamak mümkün değil,ama siz siz olun bu gibi bir durumla karşılaştığınızda kaçacak deliğe bakın Bravo biliyorum çok zor ama son çare odur.
Başa dön
ryangt şimdi Çevrimiçi ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 10.02.2008 - 04:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum

Y.N___4ever

Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.02.2008 - 04:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlığı okumasam kesin patladı derdim izlerken.gerçekten çok güzel durmuş.küfürü de basmıştır geçerken,kornadan belli oluyo zati,tabi kornayı yüzsüz arabacı çalmadıysa.bi de böle yaparlar ha hem suçsuz olup hem bide korna-küfür yersin.allahın cahilleri,ökkizler!
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 10.02.2008 - 04:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yanli$!!!!!! Bu sürücüyü (4 tekerli olani) durdurup bi güzel sopa atmak lazim.... ölee diiiit, düüüt etmeyle anlamazlar bunlar Gülümsüyorum
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.02.2008 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorda radar gibi sürekli görüş alanı taramak gerekiyor. Aynen bu arkadaşın yaptığı gibi. Hayır çıkan denyo birde en sağıda kapadı ya ordanda kaçış şansı bırakmadı , duramama durumunda.

3 Yanlış Bir Doğruyu Değil,
1 Yanlış Bütün Doğruları Götürür Bravo

Bu yüzden herzaman tam dikkat Bravo
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.02.2008 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo refleks cok güzel abimde herkese örnek bence Gülümsüyorum
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 10.02.2008 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel durdu gerçekten BRAVO MUHTEŞEM HARİKA FEVKALADE Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 10.02.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kurtardı ben olsam yemin ediyorum önünü kesip kaskımla camını patlatırdım Sinirlendim zaten geçen sezon bizim apaçilere özendim hep anlatıyorlardı sıkıştıran arabaların aynalarını indirioz die banada öyle bir karaktersiz sürücü denk geldi aynasını indiriyim derken ben iniyodum az kalsın sakın denemeyin tabii apaçiler hariç Göz kırpıyorum onlar prof olmuşlar artık Çok gülüyorum
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mondial_pilotu
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 10.02.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle dikkatsiz sürücülere weriyorlar ehliyeti ondan sonra suç motorcuda oluo
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 10.02.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürücü arkadaşı tebrik ediyorum çok dikkatli Alkışlıyorum
Arabadaki sürücüye diyecek söz bulamıyorum....... Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal