Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:05    Mesaj konusu: İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki haftadır olduğu gibi, sabit Cuma eğlencelerimiz Kordon da Sakız Adasında son gaz devam ediyor.

Bu konuda ne kadar yerinde bir karar aldığımızı, iki haftadır katılan sevgili arkadaşlarımın yoğun katılımlarıyla anladık Bravo

Rahat rahat oturup muhabbet edebileceğimiz, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,denize nazır,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda aynı yoğunluğu her haftada oluşturacağımızdan hiç şüphem yok.

Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,geceye daha eğlenceli bir mekanda devam etmeyi düşünüyoruz.

SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.

15 ŞUBAT 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI

Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare Bravo

En son HalilRR tarafından 16.02.2008 - 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, super bır mekan benım cok hosuma gıttı bu haftada orada olucam gorusmek uzere...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz cikletadasına iyi alıştınız ama hadi hayırlısı Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, İnşallah bu cuma oradayım.Güzel mekan güzel insanlar güzel sohbet Göz kırpıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selym, hadi len ordan Çok gülüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu cuma ordayım Gülümsüyorum
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, olm bak sen hiç konuşma senin yüzünden hasta olacam zaten Öfkeliyim

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.02.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, abii bende ordayım.ama kafama takılan bişi var sakız adasından sonra nereye gidiyoruz eğlenmeye Şok oldum Öfkeliyim Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.02.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim demiş ki:
kafama takılan bişi var sakız adasından sonra nereye gidiyoruz eğlenmeye Şok oldum Öfkeliyim Çok gülüyorum
gel msn de söylerim ben sana........ Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

son geldiğimde mekan çok hoşuma gitti çok hoş muhabbet oldu,
o güzelim leziz mekan motorcular olarak bize nasıl dayanıyorlar hayret ettim gerçi ama
gerçekten hoş bir seçim. Bravo Bravo Bravo

ilerki bi tarihte iştirak etmek dileğiyle diyorum.... Bravo
sizlere iyi eğlenceler.
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler diyorum Çoook seviyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eylenceler... Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenceler

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.02.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuru kuru iyi eğlenceler dilemeyin kardeşim, çıkın gelin yavvv Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksı bır olay olmassa gorusmek dıleklerım le kalın saglıcakla tum md
Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Malesef carşamaba günü boyundan amelyat oluyorum bu nedenden dolayı beli bir sure aranızda bulunamayacağım gibi gözküyor ( 2 hafa kadar Gülümsüyorum ), ama nisanda piste cıkarım orası ayrı hehehehehheheh hepinize şimdiden iyi eğlenceler hoş sohbetler ......
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal