Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletli Sürücü Kamyonun Altında Kaldı(Antalya)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletli Sürücü Kamyonun Altında Kaldı(Antalya)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 10.02.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Motosikletli Sürücü Kamyonun Altında Kaldı(Antalya) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Demre Çayı kıyısındaki karayolunda, kullandığı plakasız motorsikletin kontrolden çıkması sonucu fırlayan sürücü Ali İhsan Kocabaş'ın (24), karşı yönden gelen Ramazan Çeteci yönetimindeki 07 Z 5448 plakalı kamyonun altında kaldı. Kamyonun arka tekerlekleri arasındaki dingile çarpan ve kafası parçalanan Ali İhsan Kocabaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Motorsikleti ise farklı yöne fırladı.

Gözaltına alınan kamyon sürücüsü Ramazan Çeteci (24) ise; "Birden karşıma çıktı. Motorsikleti altından kaçırdı. Motorsiklet bir tarafa gitti, kendisi ise kamyonun altına fırladı" dedi.
Allah rahmet eylesin tanıyan bılenınız var mı İstemiyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.02.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin.tanımıyorum.
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin! Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
16FRT46
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİN Üzgünüm
Başa dön
16FRT46 Çevrimdışı 16FRT46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin İstemiyorum İstemiyorum
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Yüce rabbim ailesine sabır ihsan eylesin Ağlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcerdi
Üye
Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
Başa dön
motorcerdi Çevrimdışı motorcerdi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.02.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin İstemiyorum İstemiyorum
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum İstemiyorum
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin İstemiyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gencecik bir insan yazık olmuş,,, allah geride kalanlara sabır versin,,,
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin...
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.02.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal