Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1.425 ytl ye SIFIR 250 cc chooper....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1.425 ytl ye SIFIR 250 cc chooper....

1.425 ytl ye SIFIR 250 cc chooper....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 10.02.2008 - 23:18    Mesaj konusu: 1.425 ytl ye SIFIR 250 cc chooper.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[/b]ewet arkadaşlar samanyolu tw de reklamlarda gördüm.ismini unuttum ama ceet Beğenmedim mi ne diyodu o mağazada 250 cc chooper 1.425 ytl miş.sıfır hemde Şok oldum .ewet görüşleriniz....[b]
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mert554
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malıdır . arkaşdalar çinde yapılan motorlar kanuni mondial bisan fln olsun hepsi anı fabrikadan çıkıyo ve fabrikadan çıkş fiyatı 70 dolarmış ama kaçlık motor olduğunu duymadım .
Başa dön
mert554 Çevrimdışı mert554 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzak dur....................yazık parana .... MAGZA DEDİĞİNDE ... Şok oldum

BUZDALABI.TELEVIZYON..SATANLAR.....HAYRET birşeysenız..ya Sinirlendim

bence biriktir...italyan ..yada japon al.....................
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çetmen maazalarında skygo 250cc cruiser...1425ytl tv'de reklamını ben de duydum...Ama yorumları okudum da bi tanesine çok güldüm.Ne güzel akıl verdin zaten arkadasın kafası çalışmıyordu gitti 250cc cruiser'a çin yapımı hem de 10bin ytl para veriyor sanki.1425ytl'den bahsediyorum.Şimdi japon suzuki int250'nin fiyatı hakkında karşılaştırma yaparsak 7katından daha fazla nasıl parasını biriktirsin.Saçma sapan yorumlar açıkçası.Dalga mı geçiyorsunuz...Aslında 125cc bi italyan bence başlangıç için daha iyi deil mi?cagiva mito......6300€ şöle kafadan 11bin ytl yapar...Cidden kesinlikle japon ya da italyan en iyisi.Zaten herkesin maddi durumu da kurtarıyorken ne gerek var çan çin çong'a binmeye...Şaka gibisiniz ya...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi ozamn seni dinlesin TAMİRCİLERLE AKRABA OLSUN........

2 EL TEMİZ JAPON ÇOK ..............SENDEN CACIK OLMAZ ...UTRAUKALA
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman elini bile sürme İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motosiklet olsa gerek. Bedava mobilet parası. Tahminimce modeli geçmiştir, o nedenle bu kadar düşük fiyattır.

Harley V-Rod un kopyasını bile yapmışlar Gülümsüyorum

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
21_EZ_928
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: D.Bakır-Ankara

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de mondial cup var.. temiz kullanıyorum şimdiye akdar bi sorunu çıkmadı ama yinede korkuyorum...
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 11.02.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boşverin sakın bulaşmayın bu kadar ucuz olduğuna göre bi pislik vardır muhakkak... Beğenmedim
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.02.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulaşmayın elinizde kalır Çok gülüyorum
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 11.02.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum olmasaydı hiç düşünmeden alırdım.Ama şidi almam.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aa! Özgürlükler ülkesi Amerikanya da da satılıyormuş. Amerikalılar salak mı? Bizim aldığımız fiyatlara alıyorlar motorları.
Çin malları orada da satılıyor. Yok ama biz almayız dimi, bizimki havalı olacak, japon olacak, servise gittim 250 ytl ödedim diyecen, benimki km de 500 ykr yakıyor diyecen hava atacan. Olmaz ki cık cık! yakışır mı bize.

http://www.americanlifan.com/lifan3/products.html

Free Motorcycle Team

En son chocolateman tarafından 11.02.2008 - 16:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, 2. el temiz bi japon bu motorun parasının 2 katı nerdeyse
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gitsin alsın O ZAMAN elinde patladıgı zaman görüşürüz..

gerçiği patlamaz 100 kuruştan kilosu alıyorlar galıba HURDACILAR

BİRAZ DAHA KATARSAN üstune ybr 125 yada tıtan bulunabılır........ Sinirlendim
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar değerlendirme yaparken fiyatını da göz önünde bulunduralım, 250 cc lşik çin japon karşılaştırması yerine 4 binlik 8 binlik motor karşılaştırması yaparsak daha sağlıklı olur, bu durumda 2. ellerde dahil tabiki, 2,500 e YBR mi sıfır çinli mi diye tarışılır. yoksa sıfır çinliyle sıfır japon arasında dağlar kadar fark var...
Başa dön
tornado57 Çevrimdışı tornado57 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal