Tarih: 10.02.2008 - 23:18 Mesaj konusu: 1.425 ytl ye SIFIR 250 cc chooper....
[/b]ewet arkadaşlar samanyolu tw de reklamlarda gördüm.ismini unuttum ama ceet mi ne diyodu o mağazada 250 cc chooper 1.425 ytl miş.sıfır hemde .ewet görüşleriniz....[b] _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
çin malıdır . arkaşdalar çinde yapılan motorlar kanuni mondial bisan fln olsun hepsi anı fabrikadan çıkıyo ve fabrikadan çıkş fiyatı 70 dolarmış ama kaçlık motor olduğunu duymadım .
çetmen maazalarında skygo 250cc cruiser...1425ytl tv'de reklamını ben de duydum...Ama yorumları okudum da bi tanesine çok güldüm.Ne güzel akıl verdin zaten arkadasın kafası çalışmıyordu gitti 250cc cruiser'a çin yapımı hem de 10bin ytl para veriyor sanki.1425ytl'den bahsediyorum.Şimdi japon suzuki int250'nin fiyatı hakkında karşılaştırma yaparsak 7katından daha fazla nasıl parasını biriktirsin.Saçma sapan yorumlar açıkçası.Dalga mı geçiyorsunuz...Aslında 125cc bi italyan bence başlangıç için daha iyi deil mi?cagiva mito......6300€ şöle kafadan 11bin ytl yapar...Cidden kesinlikle japon ya da italyan en iyisi.Zaten herkesin maddi durumu da kurtarıyorken ne gerek var çan çin çong'a binmeye...Şaka gibisiniz ya... _________________
Aa! Özgürlükler ülkesi Amerikanya da da satılıyormuş. Amerikalılar salak mı? Bizim aldığımız fiyatlara alıyorlar motorları.
Çin malları orada da satılıyor. Yok ama biz almayız dimi, bizimki havalı olacak, japon olacak, servise gittim 250 ytl ödedim diyecen, benimki km de 500 ykr yakıyor diyecen hava atacan. Olmaz ki cık cık! yakışır mı bize.
Arkadaşlar değerlendirme yaparken fiyatını da göz önünde bulunduralım, 250 cc lşik çin japon karşılaştırması yerine 4 binlik 8 binlik motor karşılaştırması yaparsak daha sağlıklı olur, bu durumda 2. ellerde dahil tabiki, 2,500 e YBR mi sıfır çinli mi diye tarışılır. yoksa sıfır çinliyle sıfır japon arasında dağlar kadar fark var...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız