Tarih: 11.02.2008 - 00:34 Mesaj konusu: Noslu Motor
Arkadaşlar ben ilk defa görüyorum adam kawasaki motora nos takmış çok tehlikeli değilmi onu çalıştırırsa sawrulmazmı herif arkadan havaya kalkar nasıl oluy bu birde ilanda gördüm ben bunu izmirde satılıkmış
kardeş benim sorum adam bunu kullansa bunu düşmezmi bu motor kaç 1200 cc mi o zaman takılırmı veya sadece supersports'amı takılır mobylete taktığını düşünsene hawalanır heralde bu nos en ufak tüpü heralde ne kadar mani olcak ki ?
Tarih: 11.02.2008 - 20:17 Mesaj konusu:
carouserboy demiş ki:
kardeş benim sorum adam bunu kullansa bunu düşmezmi bu motor kaç 1200 cc mi o zaman takılırmı veya sadece supersports'amı takılır mobylete taktığını düşünsene hawalanır heralde bu nos en ufak tüpü heralde ne kadar mani olcak ki ?
kardeş bu nos ların bi tüpü 100 £ die duymuştum.eee bide bunun takması var.oda bi maliyet.her kullandığında değiştirmesi var.hadi turbo felan olsa neyse dicem.bunu kullanamaz.zaten ss motorlar çok seri hangi vites te kullanacakki.motorun 6. vitesi bile 1. vites gibi kalkış performansı veriyo....gereksizzzzzz... _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 276 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 11.02.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
Bu nos olayı Drag yarışları içindi sanırım bilen biri yokmu iyi bi açıklasa _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Kayıt: Dec 13, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: iskenderun/akçay
Tarih: 12.02.2008 - 08:41 Mesaj konusu:
proracing demiş ki:
Alıntı:
para var huzur var
bravo
bende size katiliyorum ama para bazı şeyler için huzur verir _________________ Z@bun Oğull@rı
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır.Tutkulu yaşamları simgeler İki tekerlekli devler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız