Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 11.02.2008 - 01:10 Mesaj konusu:
Tunelden farsız geçti adam yaaaa. bide motor solladı helal olsun _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
çok güzel bişeye benziyor gerçekten ama o riski göze alıp binemem..
virajlarda pozisyn falan alıyorya sanki motor gibi
birde düşünsenize bunun radarın önünden geçtiğini
polisin yüz ifadesini tahmin edemiyorum cezada yazamaz plaka ruhsat motor hiçbirşey yok sürat sınırı yok bikere
paylaşım için teşekkürler gerçekten zevkli gibi
ADRANELIN' olayına bırşey dedım yok ama O ılK motor bence tunel cıkışında bu adamı arkasında görup korktu ve adam tepe takla duştu tam o sırada kesmışler cekımı yolda gıderken aynaya bakıyorsun ve herıfın bıtanesı yatmış yere ustune ustune gelıyo cıldırırsın alım allaH
paylaşımın ıcın teekkurler
Son Mesajdan 1 saat 8 dakika sonra eklendi:
bunlardan bana gıydırceksın bıtane yokuşun başında arkamdan bı tekme yallah gıtsın akşama kadar kımse durduramaz benı IZMIR turu atarım _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
CBR954RR Paylaşım için teşekkürler ... Ben olsam sanırım ilk virajda patlardım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 11.02.2008 - 09:42 Mesaj konusu:
Olacak iş değil. Ben motorcuyu solladığı zaman,motorcunun aklından geçenleri merak ediyorum daha çok _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 11.02.2008 - 10:03 Mesaj konusu:
Çılgınlık abi bu. Yasak değil bence çünkü polis amcalar zaten fazla yaşamaz diye karışmıyorlar _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız