Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lütfen bütün üyelerimiz imzalarına kan gruplarını yazsın!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lütfen bütün üyelerimiz imzalarına kan gruplarını yazsın!!!

Lütfen bütün üyelerimiz imzalarına kan gruplarını yazsın!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 11.02.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Lütfen bütün üyelerimiz imzalarına kan gruplarını yazsın!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili motordelisi üyeleri malumunuz hayatta herşey insan için sadece biz motorcular değil yeri geldiğinde ; annemizin ,babamızın ve birçok tanıdığımız sevdiğimiz insanın başına gerek sağlık sorunları gerek ise ansızın gelen bir kazada ihtiyacı olan kan yaşam sıvımızı lütfen ama lütfen herkes imzasına yazsın!!! Gerektiğinde arşivden bakarız... Şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 11.02.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ, güzel bir konu Bravo
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmm dır ben ekledim Bravo
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yalan söliim kanım çok temizdir cillop gibi desek yeridir içki kullanmıyorum sigarada kullanmıyorum dengeli besleniyorum tek sorun motorculuk kanımda var normal bir kişi ise yandı benden kan alacak kişi çok şanslı olsa gerek
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 11.02.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sigara ve alkol gibi bir alışkanlıgım yok benim kanımda tertemiz Çok gülüyorum Şöyle bir baktınmı dibi gözüküyor Delirdim
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kanımda güzeldir.Çoğu kişiye tam uyum göstereceğinin garantisi verilir. niKOtinsiz , bol alkollü ( sabit olarak haftada 3 gece ) rodajı iyi yapılmış kırmızı renkteki kanım ihtiyaç halinde verilir Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar şimdiden çok güzel gidiyor. Bakın 2 A(-) çıktı bile. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JaySean demiş ki:
Sigara ve alkol gibi bir alışkanlıgım yok benim kanımda tertemiz Çok gülüyorum Şöyle bir baktınmı dibi gözüküyor Delirdim

Çok gülüyorum
mondial_pilotu
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forum için teşekürler amahani kimse yazmamış daha çok haydi md
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial_pilotu rica ederim kardeşim ama umuyorum çok deli bir topiç olucak.

Link
Başa dön
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir topic olmuş. Geçen gün ana sayfadaki kan bankasına bakındım ama bulamadım şimdi onun yerine bu topic ile kan ihtiyaçları daha rahat karşılanabilir.

En son Can_KSK tarafından 11.02.2008 - 13:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can_KSK imzana eklersen kardeşim kan grubunu çok daha güzel olacak Bravo

I Çoook seviyorum MD

Link
Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
dengeli besleniyorum tek sorun motorculuk kanımda var normal bir kişi ise yandı benden kan alacak kişi çok şanslı olsa gerek

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.02.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ, DOSTUM Sitede zaten kan bankası bölümü var oraya kayıt yapman yeterli... OK
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal