Tarih: 11.02.2008 - 10:45 Mesaj konusu: Lütfen bütün üyelerimiz imzalarına kan gruplarını yazsın!!!
Sevgili motordelisi üyeleri malumunuz hayatta herşey insan için sadece biz motorcular değil yeri geldiğinde ; annemizin ,babamızın ve birçok tanıdığımız sevdiğimiz insanın başına gerek sağlık sorunları gerek ise ansızın gelen bir kazada ihtiyacı olan kan yaşam sıvımızı lütfen ama lütfen herkes imzasına yazsın!!! Gerektiğinde arşivden bakarız... Şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler... _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
ne yalan söliim kanım çok temizdir cillop gibi desek yeridir içki kullanmıyorum sigarada kullanmıyorum dengeli besleniyorum tek sorun motorculuk kanımda var normal bir kişi ise yandı benden kan alacak kişi çok şanslı olsa gerek _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 11.02.2008 - 12:08 Mesaj konusu:
benim kanımda güzeldir.Çoğu kişiye tam uyum göstereceğinin garantisi verilir. niKOtinsiz , bol alkollü ( sabit olarak haftada 3 gece ) rodajı iyi yapılmış kırmızı renkteki kanım ihtiyaç halinde verilir _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
forum için teşekürler amahani kimse yazmamış daha çok haydi md _________________ Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür SELİM AKIN (0RH +)
Tarih: 11.02.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
çok güzel bir topic olmuş. Geçen gün ana sayfadaki kan bankasına bakındım ama bulamadım şimdi onun yerine bu topic ile kan ihtiyaçları daha rahat karşılanabilir. _________________ 0Rh(+)
En son Can_KSK tarafından 11.02.2008 - 13:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız