_________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
rıdvan kardeşim ve tamer abi ziyaretiniz gerçekten bizi çok mutlu etti ayaklarınıza sağlık geldiğiniz için teşekkürler
güzel zamanlarımız oldu eğlendik yedik içtik umarım tekrar gelirsiniz valla ben çok keyif aldım bu işten siz geldiniz geleli yemeğe hiç para ödemedim _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
En son piranha tarafından 12.02.2008 - 14:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 12.02.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, rıdvanım seni tanıdığıma çok memnun oldum sizleri memnun ettiysek ne mutlu bize yine bekleriz birdaki sefere haberli gelin bunu saymıyorum konya m.d baskınlara alışık değil yalnız birşey söylemeden edemiyeceğim haliti geçersin sen sakarlıkta akşam ayranımdan ettin beni _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6713 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 12.02.2008 - 15:00 Mesaj konusu:
Bende gelecem yaa. Kesin bende gelecem. Krallar gibi ağırlama var Konya da Ömer abi özellikle çiğ köfteden kesin istiyorum abi haberin olsun _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
rıdvan cım ve tamer cim ayaklarınıza sağlık herzaman bekleriz...
altta arabacı üstte motorcu çok güzeldi ya gerçi doğanın kanunu bu.. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
güzel ve eylenceli vakit geçirdik tanışmak güzeldi rıdvan kardeşim yine bekleriz sponsorumuz olan ÖMER BOZKURT abime akşamki daveti için sonsuz teşekkürler _________________ R6 Sürmek Bir ayrıcalıktır....
Showman osman_r6@hotmail.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız