Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tolga Uprak 2008 sezonunda AROMA sponsorluğu ile yarışacak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tolga Uprak 2008 sezonunda AROMA sponsorluğu ile yarışacak

Tolga Uprak 2008 sezonunda AROMA sponsorluğu ile yarışacak
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sokemon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Tolga Uprak 2008 sezonunda AROMA sponsorluğu ile yarışacak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar,

İş arkadaşım Tolga Uprak 2008 türkiye şampiyonasında AROMA sponsorlugu ile yarışacak...Tolga ya şimdiden başarılar..senden 7de7 yapmanı bekliyorum ortak:)Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sokemon, aromanın sahibi rahmetli ömer duruğun kabri cennet olsun aksekili hayır sever işadamıydı Gülümsüyorum

tolgayada başarılar diliyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 13.02.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanılmıyosam Sertaç terzi ile de 2008 de yarışcak
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.02.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sertaç TERZİ- Burak ALBARAK süperbıke ta yarışcaklar YAMAHA R1 ile! Tolga UPRAK dostum ise 600CC gurup A yine R6 ile yarışcak! en son durum buydu değişme olursa düzeltebilirsiniz arkadaslar!! AROMA RACE team'E basarılar dilerim. özellikle Toggy bu sene ciddi bir hazırlık döneminde tam anlamıyla bir sporcu gibi yasamaya basladı bence busene hak etiği yere yine gelecek!! Bravo
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 13.02.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir sponsor iyi bir yarışcı busene basarı kacınılmaz olduuuuuuuuuuuuu Bravo
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.02.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddı desdeğı aldınmı başarıların ardından manevı desdek kendılğınden gelır tolgaya şımdıden başarılar dılıyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
olcaycolak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Sertaç TERZİ- Burak ALBARAK süperbıke ta yarışcaklar YAMAHA R1 ile! !!

Sertaç abimin motoru geldi allah kaza bela vermesin inşallah...

bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.02.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda tolga da hakettiği desteği aldı Alkışlıyorum
burak ile sertaç'a superbike da başarılar diliyorum. Bravo
bu sene yarışlar çok zevkli gececek anlaşılan.

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

butun aramo yarışcılarına 08 sezonunda başarılar dılerım Bravo
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Powerr
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 13.02.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga uprak a basarılar diliyorum Bravo

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum aromayada yarışcı arkadaslarımıza verdigi destekten dolayı tesekkür ederiz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 13.02.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar dilerim Alkışlıyorum
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.02.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gönülden destekliyor we başarılarını diliyorum..... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 13.02.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar aroma Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 13.02.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 13.02.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsine gönülden başarılar
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal