Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yurdum Motorcuları...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yurdum Motorcuları...

Yurdum Motorcuları...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 12.02.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Yurdum Motorcuları... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ Diğer ülkelerdeki kullanıcılar gibi, yaptığın kilometrelerle değil yapmadığın kilometrelerle övüneceksin.

_ Motosikletli yaşam tarzı gibi henüz açıklaması çözülememiş bir cümleyi arasıra söyleyeceksin.

_Mutlaka bir foruma üye olacaksın, foruma üye olmakla kalmayıp, mesaj sayını hatırı sayılır ölçüde çoğaltmak için çaba sarfedeceksin ki; harbi motorcu olasın

_Motorcu kelimesini hazetmeyip, asla kullanmayacaksın, kullandırtmayacaksın.

_ Tarzına uygun motor arama gibi bir derdin olmayacak, her nekadar kendi motorunun en iyisi olduğunu söylesende sohbetlerde, gelecek yıl arkadaşının motorunun aynısını alacaksın.

_ İki sene önce almış olduğun henüz 7.500 Kilometrede ki motorunu " sadece uzun yolda kullanılmıştır" ibaresi ile satacaksın.

_ Motorunu satarken, ucuz olsun diye kullandığın otomobil yağından asla bahsetmeyeceksin.

_ Sebebini anlamadığın bir tıkırtı duyduğun an, bla bla bla yüzünden nakte ihtiyacım var diyerek motorunu satacaksın, ertesi gün yeni model arayışına gireceksin.

_ Forumlarda ali kıran baş kesen, ancak motor tepesinde uysal bir kedi olacaksın.

_ Üye olduğun grupta motorcuların arkadaşlık, kankalık ruhunu övecek, teketekte dedikodunun kralını yapıp üyeleri tek tek yerle yeksan edeceksin.. ama inceden inceden.

_Forumlarda "scooter, enduro kardeştir" atasözünü söyleyip geziler düzenleyecek, ve gezilerde küçük ccleri eken ilk kişi olacaksın.

_ Gezi buluşmalarına mutlaka boş depo geleceksin

_Gitiğin yerlerdeki doğal güzellikler yerine , sadece köfte resimleri çekip yollayacaksın, arasıra mola yerlerindeki inci gibi dizilmiş motorları büyük ccler gözükecek biçimde resimleyeceksin.

_ Motosikletlerin trafikte zaten zar zor gözüktüğünü itiraf etmeyip, otomobil kullanıcılarını kötüleyip duracaksın.

_ Beyaz gibi görünürlüğü fazla olan motosiklet yada ekipman almak yerine, kasktan bota karizmatik olan siyahtan bezeneceksin

_ Her fırsatta eğitim şart deyip, güvenlikten bahsedeceksin, fakat gezilerde biraların, rakıların alasını içerek icabında yollarda Rossi olacaksın.

_ Yeni başlayan motoculara full koruma deyip, kendi kaskını şehir içinde dirsek koruma olarak kullanacaksın.

_ Motosikletçilikte sınıf ayrımı yokTur diyerek, yan çantası olanlara daha bir yakın olmak isteyeceksin.

_ Motosikletinin model ve markasının herkes tarafından beğenilmesi gerektiğine inanacaksın, inanmayanlara zorla beğendirmeye çalışacaksın. ( Her yol mübah Gülümsüyorum )

_Gerçek hayatta olmasanda; forumlarda mutlaka İstanbul beyefendisini oynayacaksın.

_ Copy paste tekniğini bilip, takip edip etmediğin tüm motosiklet gruplarına gezilerini yapıştıracaksın.

_ Bir dakarcı edası ile diğerlerine tatlısu motorcusu deyip, gördüğün ilk yağmurda motorunu garaja çekip, ilk soğuk havada sezonu kapatacaksın.

_ Asfalt yoldan ayrılmadığın halde, endurocu gibi takılacaksın Gülümsüyorum

En son turist tarafından 12.02.2008 - 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 12.02.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana katılıyorum Bravo

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 12.02.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzelll gercekten nasıl bır yazıdır bu boyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagdo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel. Forumda mesaj yazarak gerçek motorcu olduğunu sananlar kısmınada katılıyorum. Hatta bu durumdanda şikayetçiyim. İnsanlar sırf mesaj sayısı artsın diye lagaluga gereksiz msjlar atıyor. Biz ise asıl anlatmak istediklerimiz arada kaynayıp gidiyor.

Bazı başlıkara bakıyorm 15 sayfa olmuş sayfaları okuyorm herkes 10 kelime sınırlı cümleler yazmış sanki.

Biri küçük bir kaza başlığı açıyor hemen herkes başınsağolsun diye yazıp forumu dolduruyor. Orda kaza nasl oldu, nerde oldu, ne hata yaptın bizde aynı hataya düşmeyelim diye öğrenmek yerine laf kalabalığından başka bişey olmuyor........
Başa dön
Lagdo Çevrimdışı Lagdo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçek hayatta olmasanda; forumlarda mutlaka İstanbul beyefendisini oynayacaksın.
ben izmirliyim nolacak şimdi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bize ters abiiii Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Lagdo, sende 10 kelimeyi geçsin diye baya uğraşmıssın haniii Delirdim
turist, bazıları hariç katılmamak elde değil. paylaşım için sağol Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-Yapmadığım kilometre ile övünmem ayrıca övünenide görmedim hiç.
-Motosiklet yaşam tarzımdır ara sıra söylemekten çekinmem
-4 Yıldır üyeyim 1000'i yeni aştım üzerime alınmıyorum Dil çıkarıyorum
-Motorcu kelimesini haz duyarak söylerim gururla, bu kelime kesinlikle bize ait
-Kanımca bir motorcu her tipe eşit uzaklıkta olmalıdır. Cruiser kullananlar motogp izlemesinmi?
-''Sadece uzun yolda kullanılmıştır'' diyerek hiç motosiklet satmadım satan var ok Bravo
-Bilakis yağını sentetik koyar öyle binerim öylede satarım. Ama yapanlar var Bravo
-Sağından solundan ses geliyor diye sattığım motosiklet olmadı hiç Bravo
-Forumlarda ve yolda uysalım kimseyi kırmak istemem.
-Toplu sürüşlerden nefret ederim söylediklerin doğru malesef.
-Genelde boş depo geliyor herkes Çok gülüyorum

Neyse bu kadarını cevaplayabildim.
Galiba ben iyi bir motorcuyum Çok gülüyorum
eline sağlık alıntı değilse tabiki
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turist, çok çok özür dileyerek bir soru sorabilirmiyim yazı size mi ait yoksa başka bir siteden alıntı mı ?
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadas alintidir yazmayi unutmus Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Kaynak
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 14.02.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavs ordan veya burdan kardeşim saolasın Alkışlıyorum Alkışlıyorum
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 14.02.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum abi süper ya nerden bunları bayıldım ya

çok ıyı ya....TURİST.. Bravo Bravo
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ilginç yazılar
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 14.02.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi buluşmalarına mutlaka boş depo geleceksin ? ? Bunun sebebi ne abilerim???

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 14.02.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bi yazı, her maddesi doğru valla, Türk motorcular daha iyi özetlenemezdi.....Cem Yılmaz'ın mesleki reaksiyonla ilgili bi yorumu vardı ya; hepiniz öyle değilsiniz, ama hepinizi toplayınca ortaya o çıkıyo Gülümsüyorum durum aynen bu Bravo .......
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 14.02.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum süper
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal