Karaman'da öğretmenlik yapan Rüstem (euler) abim (Büyüğümün büyüğü ) orda kardeşlerinden uzak ve tek başına sıkılmış olacak ki öğrencilerini toplayıp etkinlik yapmaya karar vermiş bizimkinden farkı ise biz karda motora binerken abimde karda en mantıklı olan şeyi yani kardan adam yapmayı uygun görmüş
Bizde her MD linin yaptığı etkinliğe saygı gösterelim,illa motosiklet olması şart değil
Haydi Bakalım Rüstem Bozkurt'un öğrencileri bu fotolara baktıktan sonra üye olup buraya birşeyler yazmanızı bekliyorum
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Hayabusa tarafından 13.02.2008 - 00:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.02.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
Rüstem abi valla cok sekersin ya seni seviyorum sen simdi o ögrencilerin duygularini bilmezsin hocasin ya nasilda sevinmislerdir hocalariyla kardan adam yapiyorlar diye....harikasin etkinliklerinin devamini bekleriz hocam birazda not etkinliginde görelim sizleri
rüstem abi vala süpersin ne diyim sana ben güzel etkinlik olmuş vala şaka bi yana karda kardan adam yapmak(tabi ki karda yapılır ) çocukluğumdan bu yana motordan sonra en zevk aldığım iştir
rüstem abiyi ve öğrencilerini tebrik ederim ortaya bi şaheser çıkmış adını ne koydunuz _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 13.02.2008 - 00:05 Mesaj konusu:
hehe izmir de kar yağdıda bizmi yapmadık hocamızla kardan adam paylaşım için tşk ler.Hertürlü etkinliği paylaşın bizimle :)zevkle okur zevkle yorum yazarz _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 13.02.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
karla oynamak güzel fakat yinede izmire kar yağmasın _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
rüstem benim kücük kardeşim olur lisede matematik ci ögretmen yani pek iyi anlaşamazsakta kardeş atamıyosun satamıyosun bıradırım ögrencilerin senden büyükmü banamı öyle geldi ögretmen odasınıda koymuşun hocalarımıza slmlar saygılar abim selam söyle tüm hocalara k.i.b _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Canım kardesim benim,iste cocukla cocuk olmak dedikleri bu olsa gerek.Her yasa her kesime hitabı mümkün olan gelecek nesillerin idealist ögretmeni.Yakısır sana,bitanesin ,özledim seni. _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Rüstem abim benim benimde hocam olsana sen matematigim de cok iyidir zorluk cikarmam sana abi yazin da manavgattayiz dimi deniz etkinligide yapariz tüm ögrenci arkadaslarima selamlar,hocalarimin ellerinden öperim..birdahaki etkinliginizde kardan motor yapin
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 13.02.2008 - 00:27 Mesaj konusu:
ya ben kar yağsın diye dua edip durayım,şu güzelliğe bak valla.Kardan adam süper olmuş ama beden ölçüleri biraz dengesiz sanırım
Öğrencilikde,öğretmenlikde güzel şeyler,değerini bilmek gerek. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Hayabusa, su siralar cok yogunum biliyorsun nedenlerimi ama yakinda telafi edecem seni nasil sevmem nasil aramam sen benim canim agbimsin. baska varmi gavur memeleketi beni degistiremez ben onlari kendime uydurdum abi sen merak etme
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız