Tarih: 13.02.2008 - 12:44 Mesaj konusu:
İzmir'de olup da gitmemek ne acı..Ama sağolun sayenizde izlemiş kadar olduk.. _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3673 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 13.02.2008 - 13:03 Mesaj konusu:
En baştaki resimleri görünce ödül gecesiyle alaksı yok ,heralde yanlış koymuşlar dedim ama Allah'tan sonradan alakalı resimler çıktı.Güzel bi etkinlik olmuş,ödül alanları tebrik ederiz.Ama resimler daha az ve geceyi özetleyici olmalıydı,o kadar fazla ve gece ile ilgili olmayan resim vardı ki,resimlerin çoğunu bakmadan geçtim.
yinede teşekkürler. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 13.02.2008 - 13:15 Mesaj konusu:
Fotoğraflar için teşekkürler.Elinize sağlık gitmiş kadar olduk.
Ece gürsel inde podyumda sunuculuk yapması geceye imzasını atmıştır _________________ Üssü var,üstü yok
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1818 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 13.02.2008 - 13:29 Mesaj konusu:
abi bakıyorum afyondan geçmissiniz ekmek kadayıfı falan oooo süperdir neyse ödül alan abilerime başarılar diliyorum başarıları daim olsun inşallah _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7625 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.02.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
çok harika kareler.
başarılarınızı kutluyorum.
kupa alan tüm dostlarımın başarılarının dewamını diliyorum _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız