CNBC-e kanalında yayınlanan "Desperate Housewives" (Umutsuz ev kadınları) adlı diziyi izleyenler dizinin seksi yıldızı Eva Longoria' yı, dizideki ismiyle Gabrielle Solis' i bilirler. Geçtiğimiz yıl NBA' in ünlü gardlarından Tony Parker ile evlenen ünlü yıldız geçtiğimiz günlerde Bebe Sports firmasının katolog çekimleri için stüdyodaydı. Motosiklet önünde gerçekleşen "üff.." dedirtecek çekimlerden bazıları...
Seksi yıldız beş yıl önce yine başka bir çekim için motosiklet ile objektiflere aşağıdaki pozları vermiş
Tarih: 13.02.2008 - 22:12 Mesaj konusu:
hoş çekimler saol paylaşm için _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 14.02.2008 - 00:57 Mesaj konusu:
süper resimler süper kareler paylaşım için tşk _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 14.02.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
orucoglu demiş ki:
ne incce beli varmiş
aynen katılıyorum bu hatun 50 kilo var mıdır acaba diye düşünmekten kendimi alamamaklan beraberinde en son ne zaman 50 kilo oldum diye düşündüm.. sanırm ilkokuldaydım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Ya Motorları göremioss ne anladım ben böle fotodan yaa ama yinede güseller _________________ ---------------------------------------------------------------------
2007 CBR 125 R (SİYAHH)
Tarih: 14.02.2008 - 03:30 Mesaj konusu:
motorlardan cok hanımefendıyı gorduk ama neyse... _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız