bu siteye ANTALYA'dan giren moturu olan, olmayan bütün arkadaşlara duyurudur...
artık gezi toplantı ve gezi organizasyonları yapmak ve bilinçli bir şekilde çalışmak zamanı gelmiştir......
bu pazar(17 Şubat) sabah saat 11.00 da ANTALYA LAURA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE tolanıp kaynaşıp birlikte yeni organizasyonlara imzamızı atmak için toplanıyoruz......
bilgilerinize.....
TOPLANTI YERİ: LAURA ALIŞVERİŞ MERKEZİ 2. KAT BURGER KİNG'İN ÖNÜ
TOPLANTI SAATİ: 11:00
msn adresim:bora_gur_07@hotmail.com.. telefonum:0539 208 72 77.. lütfen bana ulaşın....... _________________
herkes işi gücü bıraksın bu toplantıya gelsin kendinizi gösterme zamanıdır antalya MD hadi aşıya koş koş koş igneci gelmiş
bu toplantıda sayım yapılacaktır duyurulur ayrıca gelen yada gelemeyen farketmez herkes topiği güncelll tutsun
Tarih: 14.02.2008 - 15:11 Mesaj konusu:
taşıyorum.. geziler buluşmalara... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 14.02.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
hadi arkadaşlar ... yaza doğru daha ne aktiviteler yapacaz ....bunlar daha başlangıç hadi bakalım
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
commodore, biliyorum yarışları belli olmaz saatler uyarsa beraber gideriz yarışlara ... bir arkadaşımda katılıyo yarışlara...
strangerxxx, kardeşim senin siman yabancı gelmiyo bana özellikle motorun galiba seni gördüm bu günlerde _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız