Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Antalya MD 17.02.2008 (5.sayfaya resimler eklendi)..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Antalya MD 17.02.2008 (5.sayfaya resimler eklendi)..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 13.02.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Antalya MD 17.02.2008 (5.sayfaya resimler eklendi).. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu siteye ANTALYA'dan giren moturu olan, olmayan bütün arkadaşlara duyurudur...
artık gezi toplantı ve gezi organizasyonları yapmak ve bilinçli bir şekilde çalışmak zamanı gelmiştir......
bu pazar(17 Şubat) sabah saat 11.00 da ANTALYA LAURA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE tolanıp kaynaşıp birlikte yeni organizasyonlara imzamızı atmak için toplanıyoruz......
bilgilerinize.....

TOPLANTI YERİ: LAURA ALIŞVERİŞ MERKEZİ 2. KAT BURGER KİNG'İN ÖNÜ
TOPLANTI SAATİ: 11:00

msn adresim:bora_gur_07@hotmail.com.. telefonum:0539 208 72 77.. lütfen bana ulaşın.......

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caryy_boy_07, ekliyorum seni geliyorumda Gülümsüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh ahh şu istanbuldan bi kurtulup oralara gelsem ahhh ahhh sinir sitresten erken ölecez burda Sinirlendim Sinirlendim
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 13.02.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelırdım ki nezamndır ıstıyodum da ama balıkesırdeyım yaaa ama siz baslatın ben arkadan yetısırım GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum Motordelisi Motordelisi

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 13.02.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gelmek isterdim ama çalışıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 14.02.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes işi gücü bıraksın bu toplantıya gelsin kendinizi gösterme zamanıdır antalya MD hadi aşıya koş koş koş Delirdim igneci gelmiş Motordelisi
bu toplantıda sayım yapılacaktır duyurulur ayrıca gelen yada gelemeyen farketmez herkes topiği güncelll tutsun

ANTALYA MD
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 14.02.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taşıyorum.. geziler buluşmalara...
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 14.02.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANTALYA MD hadi bakalim hep destek tam destek sizede bu yakisir fotolarinizi etkinliklerinizi bekliyoruz Bravo
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.02.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalya MD,başta Nadir ve Harun abi sizleri seviyorum.İnşallah iyi bir katılım olur Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
commodore
Üye
Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 Şubat Pazar günü Kumluca Beykonak'ta yarış var. İleriki bir toplantıya katılırım artık.
Başa dön
commodore Çevrimdışı commodore Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.02.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım antal ya mdd
Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 14.02.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi antalya nerdesiniz Delirdim arkadaşlar canlanın biraz

Son Mesajdan 1 saat 57 dakika sonra eklendi:

güncelll Delirdim
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strangerxxx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek için elimden geleni yapacam görüşmek üzere haydi antalya MD Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi arkadaşlar ... yaza doğru daha ne aktiviteler yapacaz ....bunlar daha başlangıç hadi bakalım Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

commodore, biliyorum yarışları belli olmaz saatler uyarsa beraber gideriz yarışlara ... bir arkadaşımda katılıyo yarışlara...
strangerxxx, kardeşim senin siman yabancı gelmiyo bana özellikle motorun Dil çıkarıyorum galiba seni gördüm bu günlerde Delirdim
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görmüş olman normaldir sürekli antalya side gidip geliyom antalya liman mahallesinde oturuyom şimdi side deyim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal