Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mutlaka bakalım,Kaskımızı Takalım,Daha uzun Kullanalım......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mutlaka bakalım,Kaskımızı Takalım,Daha uzun Kullanalım......

Mutlaka bakalım,Kaskımızı Takalım,Daha uzun Kullanalım......

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.02.2008 - 03:57    Mesaj konusu: Mutlaka bakalım,Kaskımızı Takalım,Daha uzun Kullanalım...... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam M.D Liler insanın görmek isteyecegi en son kareler ama onlarda belki de zaman icinde bu kareleri cok görmüslerdi,su ana yasadıgınız tarifi imkansız hissi yasamıslardı.Sezona artık cok zaman kalmadı Subat ayını yarıladık belki de önümüzdeki ay ufaktan baslayacagız ısınma turlarına.Tek dilegim 2008 sezonunda benzeri kareleri görmemek kimsenin bu acıları yasamaması,biraz daha dikkat ve özenle cok daha keyifli kazasız belasız sürüsler yasamak adına Kaskımızı takalım ve gereksiz risklerden uzak olalım yol DOSTLARI..........................

İLGİNÇ FOTOĞRAFLARINIZ TAMAMIYLA SİLİNDİ.
BİR İNSANIN BEYNİNİN PATLAMIŞ FOTOĞRAFINI KOYMAK HİÇ ETİK DEĞİL.
BURDA 18 YAŞIN ALTINDA KÜÇÜK İNSANLARDA VAR.
KALDI Kİ 18 YAŞIN ÜSTÜNDEKİLER İÇİNDE PEK İÇ AÇICI FOTOLAR YOK.
FOTOĞRAFLARINIZ EDİTLENDİ.
NIGHTEXPRESS

Biliyorum kasıldınız ama lütfen bir sonraki biz ya da bir tanıdıgımız olmasın,keyifli sürüsler......
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 14.02.2008 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooooooooo my gad...aman allahım kask bencede herkes takmalı....
Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sheoi kaska dikkat ettiniz mi bilmem, sadece ön camı yok! Bravo Üzgünüm
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı youngseR1kan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 14.02.2008 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah esirgesin tabiiki görmek istemeyiz böyle kareleri ben sürekli takıyorum Allah korusun herkes kullanmalı
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
basist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.02.2008 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar lütfen bu tip fotoları böyle yerlerde yayınlamayalım.amacımız iyi niyet ise kaza risklerinden güvenli sürüşten olası tehlikelerden bahsedelim.bu tip görüntüler (ki en uç fotoları bulmuşsun)insanları bilinçlendirmez iğrendirir.ayrıca motosiklete yeni yeni gönül veren motosiklet aşkı filizlenen insanlarıda soğutmuş olur hatta uzaklaşmalarına,güvenlerini kaybetmelerine sebep olur.bence bunları yayınlamakla ii etmemişsin saygılar.herşeyin başı eğitim...
Başa dön
basist Çevrimdışı basist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 14.02.2008 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basist demiş ki:
arkadaşlar lütfen bu tip fotoları böyle yerlerde yayınlamayalım.amacımız iyi niyet ise kaza risklerinden güvenli sürüşten olası tehlikelerden bahsedelim.bu tip görüntüler (ki en uç fotoları bulmuşsun)insanları bilinçlendirmez iğrendirir.ayrıca motosiklete yeni yeni gönül veren motosiklet aşkı filizlenen insanlarıda soğutmuş olur hatta uzaklaşmalarına,güvenlerini kaybetmelerine sebep olur.bence bunları yayınlamakla ii etmemişsin saygılar.herşeyin başı eğitim...

SANA KATILIYORUM haklısın bence....... Bravo
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 14.02.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar gerçekten böle fotoları yayınlamayalım insanın canı sıkılıyor gordukce Ağlıyorum Ağlıyorum
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 14.02.2008 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Midem kalktı abi bee bu ne a.q. bıraktırır motor sevdasını.

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.02.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölsem gitsem sorun değil. Ne bu yaa, kaza uyarısı böyle mi yapılır Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Sabah sabah içim kalktı.
Uyarı için teşekkürler ama bu tarz fotolar insanları bırakın motordan, yolda yürümekten soğutur.
Kilitlendi, Fotolar editlendi.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal