Arkadaşlar kusura bakmayın belki bu konu yüzlerce defa açılmıştır ama bilgisayardan pek anlamadığım için nerden nasıl bakıçağımı bilmiyom ve doğunun küçük bir ilçesinde ikamet ediyom burda fazla motosiklet tutkunu ve pekte tamirci yok sorunum motosikletimin çok titremesi malum çin malı titrememesi için ne yaptırabilirim arkadaşlar bana yardımcı olanu beni bu dertten kurtarın.
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1068 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 14.02.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
arna74,dostum yüksek hızlarda oluyorsa motorunun beygirgücü ve şase dizaynıyla(ağırlığıyla)alakalı olduğunu düşünüyorum,eğer rolantide ve ya her devirde motor takozlarını ve bağlantılarını kontrol et,eğer bir şey görünmüyorsa makinanın dizaynının(örn=krank balansiyerlerinin v.b.) çok kötü olduğunu düşünüyorum _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
bence oraya en yakın bir servise başvurman iyi olur kanaatindeyim _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Tarih: 14.02.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
bencede hiç uğraşma çin malı ve hepsi titrer heleki yüksek devirde kullandığında.. ne yaparsan yap boşuna uğraşmış olursun _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 15.02.2008 - 00:11 Mesaj konusu:
EROLL88, ında dediği gibi senin sorununa tek çağre motorunu değiştirmen _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
goldminermechanic, abimin dediği gibi eğer rolanti ve düşük devirlerde oluyor ise çinliledeki en büyük sorunlardan biri krank balansiyerleri ve ve takozlar eğer orjnal takozları değiştirip daha iyi bir takoz uydurabilirsen biraz azalr. ama sen kesmen için krank balansiyerlerini yani krank balansını ayarlaman lazımkii bunu her tamirci yapamaz ki çünkü bunun için takım alet ve makinelerin mevcut olması gerekiyor
ama benmde görüşüm deymez yani o titreşim istedikten sonra bi japon makine gibi azaltırlabilir ama bu kadar masrafa deymez sen o motoru satıp bütçene göre uygun bir japona geçsen daha mantıklı olur yani
takoz =motor ile şasi arasında olan şasenin kulaklarına lastiklide olabilir baglantı yeri civatalar falanda vardır,komple bir set gibi .bakın bulursun motorun şaseye baglanan yerlerini.biraz sıkman yeterli olur sanırım az değil ama iyice asıl sık yani kolay gelsin _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız