Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar kurtarın beni bu dertten

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar kurtarın beni bu dertten

arkadaşlar kurtarın beni bu dertten
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
arna74
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 20:38    Mesaj konusu: arkadaşlar kurtarın beni bu dertten Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kusura bakmayın belki bu konu yüzlerce defa açılmıştır ama bilgisayardan pek anlamadığım için nerden nasıl bakıçağımı bilmiyom ve doğunun küçük bir ilçesinde ikamet ediyom burda fazla motosiklet tutkunu ve pekte tamirci yok sorunum motosikletimin çok titremesi malum çin malı titrememesi için ne yaptırabilirim arkadaşlar bana yardımcı olanu beni bu dertten kurtarın.

Motosikletim.

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim
Başa dön
arna74 Çevrimdışı arna74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım bu soruna care bulman ımkansız dostum bu her cınlının derdı ben sattım kurtuldum Üzgünüm Üzgünüm
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 14.02.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor takozlarını kontrol et, yoksa takoz uydurmaya bak Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 14.02.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arna74,dostum yüksek hızlarda oluyorsa motorunun beygirgücü ve şase dizaynıyla(ağırlığıyla)alakalı olduğunu düşünüyorum,eğer rolantide ve ya her devirde motor takozlarını ve bağlantılarını kontrol et,eğer bir şey görünmüyorsa makinanın dizaynının(örn=krank balansiyerlerinin v.b.) çok kötü olduğunu düşünüyorum Bravo
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.02.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ön dişliyi bir veya iki diş büyütünce hiçbir sorunun kalmaz Bravo
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgisayardan anlamıyorsun ama koca koca harflerle yazmayı biliyorsun

Önce forumu arattır titreşim üzerine olan yüzlerce sayfa var onları bi zahmet oku olmadı diğer forum sitelerine de bak

Burada ne cevap arıyorsun bilmiyorum ama cevabın kesin adresi konu ile alakalı topiclerdir.

Yeni bir topic açıp beklemek işin kolayına kaçmaktan başka birşey değil. Bu başlıkta soeununu çözmen gerçekten mümkün değil

İlgili topicleri oku

Çokmu sert oldu Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Dans Gülümsüyorum
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı harbiturk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.02.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bilgisayardan anlamıyorsun ama koca koca harflerle yazmayı biliyorsun

Önce forumu arattır titreşim üzerine olan yüzlerce sayfa var onları bi zahmet oku olmadı diğer forum sitelerine de bak

Burada ne cevap arıyorsun bilmiyorum ama cevabın kesin adresi konu ile alakalı topiclerdir.

Yeni bir topic açıp beklemek işin kolayına kaçmaktan başka birşey değil. Bu başlıkta soeununu çözmen gerçekten mümkün değil

İlgili topicleri oku

Çokmu sert oldu

sence sert mi oldu kardeşim adam iyiki bisoru sordu yani bu ne yaa biraz daha

HOŞGÖRÜ Öfkeliyim Sinirlendim
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence oraya en yakın bir servise başvurman iyi olur kanaatindeyim Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 14.02.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristar_modenas'a katılıyorum.Dediğini yaparsan titreme %50 azalır
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.02.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede hiç uğraşma çin malı ve hepsi titrer heleki yüksek devirde kullandığında.. ne yaparsan yap boşuna uğraşmış olursun
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 14.02.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takozları kontorol et biraz da olsa faydası olacaktır
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 15.02.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, ında dediği gibi senin sorununa tek çağre motorunu değiştirmen Bravo
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 15.02.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, abimin dediği gibi eğer rolanti ve düşük devirlerde oluyor ise çinliledeki en büyük sorunlardan biri krank balansiyerleri ve ve takozlar eğer orjnal takozları değiştirip daha iyi bir takoz uydurabilirsen biraz azalr. ama sen kesmen için krank balansiyerlerini yani krank balansını ayarlaman lazımkii bunu her tamirci yapamaz ki çünkü bunun için takım alet ve makinelerin mevcut olması gerekiyor
ama benmde görüşüm deymez yani o titreşim istedikten sonra bi japon makine gibi azaltırlabilir ama bu kadar masrafa deymez sen o motoru satıp bütçene göre uygun bir japona geçsen daha mantıklı olur yani Bravo Bravo
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takoz =motor ile şasi arasında olan şasenin kulaklarına lastiklide olabilir baglantı yeri civatalar falanda vardır,komple bir set gibi .bakın bulursun motorun şaseye baglanan yerlerini.biraz sıkman yeterli olur sanırım az değil ama iyice asıl sık yani kolay gelsin Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.02.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin zor walla amca allah kolaylık wersın

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal