Tarih: 16.02.2008 - 17:02 Mesaj konusu: Antalya manavgat kaza
arkadaşlar şimdi telefon geldi,antalya da manavgat yolu üzerinde BERKAN kardeşimiz kaza yapmış ve vefat etmiş,önüne bir kadın çıkmış ve...sanırım MD üyesi değildi.iki hafta önce motorunu satın almıştım oda kendisine 600RR aldı.haberi alınca çok kötü oldum.imkan bulursam gidicem bende birazdan.Başımız sağolsun.Lütfen dikkat. _________________
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 52 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 16.02.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
Arkadaşımıza allahtan rahmet, kederli ailesine ve motorcu dostlarımızada başsağlığı diliyorum. _________________ Ben bir Haziran Motorcusuyum, Kışın Yuvamda, Yazın Doğada, Deniz Kenarında ve Asla Vazgeçemeyeceğim Çok Sevdiğim Aşkım, Herşeyim HAKANımın Herzaman Yanında....
Tarih: 16.02.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
off allahım ya bir günde kaza haberi okumasam ne olur ya!allahım tüm ölen motorcu kardeşlerimize rahmet eylesin.yakınlarına sabır diliyorum.kimbilir ne kadar zor durumdalardır şimdi. _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5746 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 16.02.2008 - 17:15 Mesaj konusu:
ölene allah tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 16.02.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya...gerçekten çok iyi efendi bir insandı.şunu söylemeden geçemicem,okadar dikkatli sürüyordu ki motoru kasksız montsuz 10metre de olsa gideceği yer gitmezdi.ara yollarda yavaş yavaş ve her kavşakta durur sağa sola bakar öyle geçerdi.arkadaşlar bu iş bizim dikkatimizden ziyade karşıdaki insanın dikkatine de bağlı...ne diyeyim işte siz gerisini tamamlayın zor yazı yazıyorum... _________________
Allahtan rahmet sevdiklerine sabır diliyorum çok acı bir durum.
Artık bu haberlerden bıktık
Sevgili arkadaşlar lütfen dikkat.Hava soğuk asfalt soğuk lastik soğuk!! _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
yine bi ss yine bi kaza ve yine bi ölüm
kimbilir daha kaç yaşındaydı
kimbilir kim suçluydu
hepsinden öteye ailesi ne durumdadır şimdi düşünmek bile istemiyorum
ALLAH cc rahmet etsin, sevenlerine sabır versin ölenler için rahmet dilemekden başka yapacağımız bişey yok kendimiz için ise ders çıkarmalıyız dikkatli olmalıyız sağ gidon avucumuzun içindeyken ve makineler aç beni serbest bırak beni dediğinde ise bunları hatırlamalı .motor tecrübemiz yeterlimi ,yolun durumu havanın durumu lastiklerin durumu vs vs müsaitmi diye birkez daha düşünmeliyiz ve en önemlisi pür dikkat olmalıyız..bilmiyorum daha fazla ne denir ancak şuda bi gerçek herşey bizim elimizde bizim otokontrolumüzde değil,ne biliim sadaka vermeli motoro binerken besmele çekmeli alkol konusunda limitimizi geçmemeliyiz bunlara rağmen yine kaza yaşayacaksak bunada kader deniyor gerisi beyhude...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız