Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Antalya manavgat kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Antalya manavgat kaza
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Antalya manavgat kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar şimdi telefon geldi,antalya da manavgat yolu üzerinde BERKAN kardeşimiz kaza yapmış ve vefat etmiş,önüne bir kadın çıkmış ve...sanırım MD üyesi değildi.iki hafta önce motorunu satın almıştım oda kendisine 600RR aldı.haberi alınca çok kötü oldum.imkan bulursam gidicem bende birazdan.Başımız sağolsun.Lütfen dikkat.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SUDENAZZZ
Üye
Üye

Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımıza allahtan rahmet, kederli ailesine ve motorcu dostlarımızada başsağlığı diliyorum.
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off allahım ya bir günde kaza haberi okumasam ne olur ya!allahım tüm ölen motorcu kardeşlerimize rahmet eylesin.yakınlarına sabır diliyorum.kimbilir ne kadar zor durumdalardır şimdi.
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun...Bıktım bu haberlerden artık..... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum mekanı cennet olsun inş.
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölene allah tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum Ağlıyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya...gerçekten çok iyi efendi bir insandı.şunu söylemeden geçemicem,okadar dikkatli sürüyordu ki motoru kasksız montsuz 10metre de olsa gideceği yer gitmezdi.ara yollarda yavaş yavaş ve her kavşakta durur sağa sola bakar öyle geçerdi.arkadaşlar bu iş bizim dikkatimizden ziyade karşıdaki insanın dikkatine de bağlı...ne diyeyim işte siz gerisini tamamlayın zor yazı yazıyorum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet sevdiklerine sabır diliyorum çok acı bir durum.
Artık bu haberlerden bıktık Üzgünüm
Sevgili arkadaşlar lütfen dikkat.Hava soğuk asfalt soğuk lastik soğuk!!

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sagolsun,,, cok üzücü,, Ağlıyorum
Powerr
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sagolsun şu yayalar yokmu daha 3-4 ay öncede bir arkadasımız öldü yaw izmirde bizde yayayız ama bilmiyon artık sölücek bişey bulamıyom
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah tahsilatını affetsin ailesinde sabır versin Üzgünüm

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suceava
Üye
Üye

Nereden: Tekirdağ/Çorlu

MesajTarih: 16.02.2008 - 18:01    Mesaj konusu: baş sağlığı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bütün motorsiklet camiasının başı sağolsun.çok üzücü bir olay.
Arkada kalanlarına allahtan sabırlar diliyorum.
Başa dön
suceava Çevrimdışı suceava Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zafer80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine bi ss yine bi kaza ve yine bi ölüm
kimbilir daha kaç yaşındaydı
kimbilir kim suçluydu
hepsinden öteye ailesi ne durumdadır şimdi düşünmek bile istemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
ALLAH cc rahmet etsin, sevenlerine sabır versin ölenler için rahmet dilemekden başka yapacağımız bişey yok kendimiz için ise ders çıkarmalıyız dikkatli olmalıyız sağ gidon avucumuzun içindeyken ve makineler aç beni serbest bırak beni dediğinde ise bunları hatırlamalı .motor tecrübemiz yeterlimi ,yolun durumu havanın durumu lastiklerin durumu vs vs müsaitmi diye birkez daha düşünmeliyiz ve en önemlisi pür dikkat olmalıyız..bilmiyorum daha fazla ne denir ancak şuda bi gerçek herşey bizim elimizde bizim otokontrolumüzde değil,ne biliim sadaka vermeli motoro binerken besmele çekmeli alkol konusunda limitimizi geçmemeliyiz bunlara rağmen yine kaza yaşayacaksak bunada kader deniyor gerisi beyhude...
Başa dön
zafer80 Çevrimdışı zafer80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suceava
Üye
Üye

Nereden: Tekirdağ/Çorlu

MesajTarih: 16.02.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by molla ağlamamak için kendini sıkma arkadaş sıkıntı yapar.Ağlarsan rahatlarsın.
Başa dön
suceava Çevrimdışı suceava Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayatbusa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum
Başa dön
hayatbusa Çevrimdışı hayatbusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal