Tarih: 16.02.2008 - 21:20 Mesaj konusu: tekteker arif tepetaklak olmuş :S
ufak bır arama yaptım ama,verılıp verılmedığını göremedım. ben ılk defa seyredıyorum.
burdan cıkan sonucta,her ınsan hata yapar. neyse geçmiş olsun diyelim ...
arif abiye birşey olmazda arkadakine yazık olmuş yinede kötü birşey yok _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 16.02.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
caryy_boy_07,
bende arkasında birisi yokken tepetaklak düştüğü videoyu görmüştüm de bunu görmemiştim. O video da kafasında kask yoktu, dediğin gibi hakikaten 7 canlıymış
Tarih: 16.02.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
Okadarda olacak yani _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
oooo asır geçti bu düşüşün üstünden. ben çocuktum daha o vakitler sene 2002 mi 2003 mü öyle bişeyler...Arif abi karizmayı çizdirmiş biraz ama, olsun yine de tekteker dedin mi alemin kralı odur tektekerdeki tartışılmaz üstünlüğü kadar, mütevaziliğiyle de 1 numaradır Arif abi _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız