s.a konuyu yanlıs yere actıysam sımdıden özür dilerim
13.06.2008 de motor ehlıyetı alma hakkım olucak
su ana kdr hıc vıteslı motor kullanmadım...yamaha R6 almayı dusunuyorum dogru bır tercıh yapm0ıs olurmuyum?bna bırkac motor onerebılırmısınız?
Tarih: 17.02.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
A.s kardeş r6 deiğin 600 cc motor.hıc vıteslı motor surmeden r6 surulmez.Makınayı kaldıramazsın falan demıyorum tabıkı gazı cektınmı gıder.Ama hayatınla oynamıs olursun.Kucuk cc den basla sonra ıstıosan r6 al.Hıc ucmayı bılmeden uçak surulurmu?? _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.02.2008 - 12:31 Mesaj konusu:
muhammed21, niye R6?? RR zxr6 yada GSXR600 DE SENİ GAYET TEMİZ SEKİLDE ÖLDÜRÜR!! yani takma kafana amacın sanırım etiket olmak en iyi hangisi yapar diyorsun bence bu sene 600RR seni istediğin yere harika yapıştırır!! vites nedir bilmiyor 600cc ALCAK!! sadece TR de olan bi olay bu sonrada RACE makinalara tehlikeli deniyor herkesin eline tabanca verilmiyor ama her kafası esen gidip race alıyor ölüncede ahh yazık vah yazık!! valla bu olaylar çok sık olmaya basladı özenti ugruna kız bulmak için dikkat cekmek için 0 tecrübeyle race alıp patlayanlara üzülmüyorum
KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ!! allah akıl vermiş kullan kardesim. race motor bu işin YÜKSEK LİSANSIDIR en ust düzey tecrube ister bu işi yapmak senin daha ilk okul diploman yok!! _________________
Tarih: 17.02.2008 - 12:44 Mesaj konusu:
valla anlamıyorum eğerki bir insan kız tavlamak için piyasa yapmak için 14 milyar para veriyor ise mutlaka psikiyatriye gitmeli.Ya olgunlaşmamışsınızdır ya safsınızdır yada harbiden hayatı anlayamamışsınızdır.nedir bu yaw 15 milyar para vericem sokaktaki hatice hanım aysu kızı kafasını çevirecek bakacak 5 saniyeliğine beni görecek diye aklınıza şaşarım ya şu hayatta ne yapacaksanız kendiniz için yapın hayırlı olan gelir sizi bulur ne bu kız takıntısı yaw...
600 lükte al 1000 likte al ama ne için aldığını bil.gerçekten istediğin için mi yoksa jaka mı?
bu arada vitessiz geçiş için cbr 125 biraz daha kalıpğ istersen gt 250 r tercih edersen hayırlı olur.bende 2 ay içinde gt 250r alıcam.ben motorlu sporların hastası olduğum için alıyorum sesinden gidişinden zevk alıyorum huzur buluyorum istesem 600 lükte çekerim altıma hız hastası olmama rağmen ama 250 lik alıcam ki ilerde altıma 1000 lik çekebileyim temeli sağlam olsun hadi rasgele...
600 lükte al 1000 likte al ama ne için aldığını bil.gerçekten istediğin için mi yoksa jaka mı?
bu arada vitessiz geçiş için cbr 125 biraz daha kalıpğ istersen gt 250 r tercih edersen hayırlı olur.bende 2 ay içinde gt 250r alıcam.ben motorlu sporların hastası olduğum için alıyorum sesinden gidişinden zevk alıyorum huzur buluyorum istesem 600 lükte çekerim altıma hız hastası olmama rağmen ama 250 lik alıcam ki ilerde altıma 1000 lik çekebileyim temeli sağlam olsun hadi rasgele...
bn sadece fıkrınızı merak etmıstım we onerıdıgnız motor warmıda demıstm?
kız meselesı nerdn cıktı:S
quote="eralp35"]
gercektn ıstedıgım ıcın! onerın ıcın tesekkurler
[/quote]
En son muhammed21 tarafından 17.02.2008 - 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.02.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
senle alakalı bir durum değil böyle kafasında soru işareti olan 100 lerce insan var onlara da yol göstersin diye ama sende bu yöndeysen sanada küpe olsun önerilerimi yazdım ayrıca küçük cc diyorsunda r6 600 cc haberin olsun!....
senle alakalı bir durum değil böyle kafasında soru işareti olan 100 lerce insan var onlara da yol göstersin diye ama sende bu yöndeysen sanada küpe olsun önerilerimi yazdım ayrıca küçük cc diyorsunda r6 600 cc haberin olsun!....
600 cc oldugunu bılıyorum bn onn dısında sormustum.yardımın ıcın tesekkurler..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.02.2008 - 12:59 Mesaj konusu:
eralp35, dostum insanların fark etmedikleri bir nokta var! race için gereken tecrübe 2 türlüdür birincisi gelişmiş refleksler,ön seziler,ve doğuştan gelmesi gereken bazı yetenekler bunların yanında cok daha önemli olan ruhsal olarak oturmuş bir kişilik!! eğer kişilik oturmadıysa içi gazla doluysa ve bunu race ile atmaya kalkarsa yetersiz tecrube ile birlesen çok tehlikeli bir karışım olur!! insanlar motoru bir yerden biryere götürmeyi kullanmak sandığı sürece bu kişiler asla azalmaz ve kazalarda her gecen gun artar! CC sınırlaması olmalı yoksa bizim halkımız cahil laf anlatmak mümkün değil!! _________________
Tarih: 17.02.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
valla ben bugün bunu daha iyi anladım üstad bende yeni başlayan birisiyim 2 tekerleğe hatta dün ehliyet sınavına girdim bugün sabah gizli buzlanma varmış yerde görmedim bi baktım araba direğe gidiyo herşey benim istemim dışımda gözgöre göre direğe kayıyor araba ne yapsam boş kitlenmiş tekerler bi baktım kütt girdim afedersin kendimi bi pok sanırdım direksiyonda bugün daha ii anladım neyin ne olduğunu sonra dedim ya motorda olsaydım böyle tamponum ezildi tampon gitti ben oturuyorum sağlıklı ama 2 teker üstünde nolacaktı onun için zevk sizin para sizin ama felçli olma ihtimalini demirden olmadığınızıda beyninizin bir tarafında bulundurun bence...
muhammed21, herşeyden önce aramıza hoş geldin neden SS motoru her seven insan SS mi kullanır hiç kendini keşfetmeyi düşündün mü en göz önünde olan motorlar SS olduğu için herkesin ilgi duyması çok normal ama sen bence imkanın varken bu yanlış yoldan dön güzel bir eğitim merkezinde eğitim al uzun yaşa 250cc den yukarı motora binme dicem ama sen yine alcaksın _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız