Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BöLe birşey sizce mümkün mü (YBR modifikasyonu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BöLe birşey sizce mümkün mü (YBR modifikasyonu)

BöLe birşey sizce mümkün mü (YBR modifikasyonu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 03.02.2005 - 04:04    Mesaj konusu: BöLe birşey sizce mümkün mü (YBR modifikasyonu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mynet tüketici köşesindeki yorumLarı okurken... Bir yazı dikkatimi çekti aynen buraya yazıyorum. Çok gülüyorum

Kod:
125 ybr Okunma adedi : 171
Ekleyen :lazercem [Özel Mesaj Gönder]

--------------------------------------------------------------------------------
ben 2005 model yamaha ybr kullanıyorum ve benim motorumda 150'lik piston takıldı silindir yardırıldı(rektefe yapıldı) arka 43 dişli on 15 dişli takıldı remus marka motor egzozu takıldı motor 190 yapıyoooooooooo 

Sizce böyLe birşey mümkün mü. ? :-|

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2005 - 04:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum teoride mümkün pratikte asla!!!! :md: iyi sallamış arkadaş ben yemedim yiyen olurmu bilmiyorum
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ratamahata
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.02.2005 - 04:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla her araca her modifiye yapılabilir mekanikerlerin işine karışamam ama bir ybr kullanıcısı olarak bu aletle 190 ölüm olur. Bu hızın mümkün olmasına şaşarım
Başa dön
ratamahata Çevrimdışı ratamahata Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.02.2005 - 04:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisiklete bile NOS takıp 200 yaptıran adam biliyorum yani dünyada imkansız diye bişey olamaz ama bu motor sırf bu yüzden alınmaz,yani bir bardaga sadece 1 bardak dolusu su koyarsın ,fazlasını koyunca taşar..Bu işte buna benzemiş,o motordan hayır gelmez.. Bu mtosikletin standartı kaç yapıyor bilmiyorum ama 190 yapması imkansız degil,fakat matah bişeyde degil,yani motosiklete faydası yok zararı var..
Allah bilir 2 YBR parası istiyordur..Yaw bu adam tam deli ,bizim siteye davet edeydiniz şunu Çok gülüyorum ..Motordelisi bu olmuyacakta kim olacak Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2005 - 04:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi bu adam deli meli değil zır deliiii Çok gülüyorum
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.02.2005 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

49 cc mobylett 'in pistonu ile oynanarak 150 km hıza ulaştığını okumuştum bir yerde. o halde 125 cc olan bu makinenin de oynanarak 190 km hıza ulaşması mümkün görünüyor. bu durum da basit bir orantı hesabı ile 1000 cc 'lik motorunda 1520 km/h 'lik hıza ulaşması gerek diye düşünüyorum (şaka tabi !!!)
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cheyenne
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2005 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
Alıntı:

Yaw bu adam tam deli ,bizim siteye davet edeydiniz şunu ..Motordelisi bu olmuyacakta kim olacak
+100 Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum harbi zırdeli.peki 190 km. ile giderken nasıl duracağınıda hesaplamışlarmı :-D
Başa dön
cheyenne Çevrimdışı cheyenne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
apoozenc
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 03.02.2005 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arka dişliyi ne yapmışlar, anlayan var mı?
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 03.02.2005 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15-38 dişli ile benim motor 126 yapmıyo 45den43 indirmiş arka dişliyi. 150cc ne pistonu takmış onuda anlayamadım silindiri honlama yaptırmış herhalde oda olur imkansız değil 125cc remus eksozu nerden bulmuş onu anlamadım.silindir ayrıca yarılmaz sadece motor yarılır. bence motorundan çok şey beklio ama yinede gelsin aramıza. söyledikleri doğruysa benim ramzeyede yapalım. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2005 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Banada mantıklı gelmedı ama turk kafası herseyı yapabılme ozellıgı oldugundan bır sey dıyemıyecegım....Inanmadım desem yerı var..
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 03.02.2005 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi Turk bu her seyi yapabilir Çok gülüyorum yamaha servisinde tanistigim bi adam BWs 100 le 160 yaptigini idda ediyordu :-D Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu

En son sharky tarafından 03.02.2005 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2005 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben 170 yapan mobilet gördüm inanırım hatta zx6 nın göstergeye bir iki tıkladım yok hakaten 170 ti ve adam kösele ayakkabı bir kot kolsuz atlette yatağa yüz üstü uzanmış gibi gidiyordubir eli sağ gidonda diğer eli sol ön maşadaydı 2 vites aşşaya atık şiddetle kaçtım heheheh çok muazzam komikti ama helal olsun çavo'ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 03.02.2005 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben standart Yamaha nouvo ile iki kişi 137Km hız yaptım eğer motoruyla oynanmışsa bence olablilir Dil çıkarıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mehvet2005
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: tire -antakya

MesajTarih: 03.02.2005 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkun aklı dunya mıllet lerı arasında en farklı calısanı pıratık zeka olark adamlar yap Çok gülüyorum mıs
Başa dön
mehvet2005 Çevrimdışı mehvet2005 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2005 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok ilginç ya motorla oynamak cesaret işi yani ne biliyim ben kalkışmazdın şahsen böle bişeye
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal