--------------------------------------------------------------------------------
ben 2005 model yamaha ybr kullanıyorum ve benim motorumda 150'lik piston takıldı silindir yardırıldı(rektefe yapıldı) arka 43 dişli on 15 dişli takıldı remus marka motor egzozu takıldı motor 190 yapıyoooooooooo
Sizce böyLe birşey mümkün mü. :-| _________________
Valla her araca her modifiye yapılabilir mekanikerlerin işine karışamam ama bir ybr kullanıcısı olarak bu aletle 190 ölüm olur. Bu hızın mümkün olmasına şaşarım
Tarih: 03.02.2005 - 04:15 Mesaj konusu:
bisiklete bile NOS takıp 200 yaptıran adam biliyorum yani dünyada imkansız diye bişey olamaz ama bu motor sırf bu yüzden alınmaz,yani bir bardaga sadece 1 bardak dolusu su koyarsın ,fazlasını koyunca taşar..Bu işte buna benzemiş,o motordan hayır gelmez.. Bu mtosikletin standartı kaç yapıyor bilmiyorum ama 190 yapması imkansız degil,fakat matah bişeyde degil,yani motosiklete faydası yok zararı var..
Allah bilir 2 YBR parası istiyordur..Yaw bu adam tam deli ,bizim siteye davet edeydiniz şunu ..Motordelisi bu olmuyacakta kim olacak _________________
Tarih: 03.02.2005 - 09:57 Mesaj konusu:
49 cc mobylett 'in pistonu ile oynanarak 150 km hıza ulaştığını okumuştum bir yerde. o halde 125 cc olan bu makinenin de oynanarak 190 km hıza ulaşması mümkün görünüyor. bu durum da basit bir orantı hesabı ile 1000 cc 'lik motorunda 1520 km/h 'lik hıza ulaşması gerek diye düşünüyorum (şaka tabi !!!)
Tarih: 03.02.2005 - 11:05 Mesaj konusu:
15-38 dişli ile benim motor 126 yapmıyo 45den43 indirmiş arka dişliyi. 150cc ne pistonu takmış onuda anlayamadım silindiri honlama yaptırmış herhalde oda olur imkansız değil 125cc remus eksozu nerden bulmuş onu anlamadım.silindir ayrıca yarılmaz sadece motor yarılır. bence motorundan çok şey beklio ama yinede gelsin aramıza. söyledikleri doğruysa benim ramzeyede yapalım. _________________ Motor Demek? ?zg?rl?k Demek....
=======================
Suzuki GS500
(B?y?nce 750 olacak)
Abi Turk bu her seyi yapabilir yamaha servisinde tanistigim bi adam BWs 100 le 160 yaptigini idda ediyordu :-D _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Arkadaşlar ben 170 yapan mobilet gördüm inanırım hatta zx6 nın göstergeye bir iki tıkladım yok hakaten 170 ti ve adam kösele ayakkabı bir kot kolsuz atlette yatağa yüz üstü uzanmış gibi gidiyordubir eli sağ gidonda diğer eli sol ön maşadaydı 2 vites aşşaya atık şiddetle kaçtım heheheh çok muazzam komikti ama helal olsun çavo'ya _________________ Son Of The WiND...BT
Tarih: 03.02.2005 - 11:53 Mesaj konusu:
Ben standart Yamaha nouvo ile iki kişi 137Km hız yaptım eğer motoruyla oynanmışsa bence olablilir _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız