Tarih: 18.02.2008 - 12:10 Mesaj konusu:
Üstad yine toprağı harmanlamışsınız, suyu dereyi arşınlamışsınız... Bu tip organizasyonların daha geniş olarak Türkiye'mizin farklı bölgelerinde de yayılması dileğimi tekrarlıyorum. Doğal olarak o kadar güzel parkurlara sahip bir coğrafyamız var ki, Extremsport kanalındaki benzer yarışmaları izlediğimde, sizin bu yaptıklarınızın kıymetini daha iyi anlıyorum. Gazınıza sağlık, etkinliklerinizin sürmesi dileğimle, emeği geçen herkese teşekkürler.... _________________
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 393 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 18.02.2008 - 12:15 Mesaj konusu:
HULK demiş ki:
Üstad yine toprağı harmanlamışsınız, suyu dereyi arşınlamışsınız... Bu tip organizasyonların daha geniş olarak Türkiye'mizin farklı bölgelerinde de yayılması dileğimi tekrarlıyorum. Doğal olarak o kadar güzel parkurlara sahip bir coğrafyamız var ki, Extremsport kanalındaki benzer yarışmaları izlediğimde, sizin bu yaptıklarınızın kıymetini daha iyi anlıyorum. Gazınıza sağlık, etkinliklerinizin sürmesi dileğimle, emeği geçen herkese teşekkürler....
Bu tip organizasyonlar ülkemizde zaten bol , ama gelen yok , TMF nin sayfasından yarış tarihlerini takip ederseniz , bu tip organizasyonlarda bol seyirci ile gelişir .. İstanbulda bu yil en az 6 tane yarış var .
Bunlar Türkiye Şampiyonası nın 2 ayağı ve Marmara şampiyonasının 4 ayağı olarak belirlendi . Gecen yılki en son Şile Yarışında malesef seyirci yok denecek kadar azdı , umarım bu yıl seyirci sayısında artış olur..
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 712 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 18.02.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
cok manyak olmusya hastayım su kıroslara _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 18.02.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
resmler için ve paylaşım için tşk elinize saglık _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 18.02.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
Full çamur olayı yine eline sağlık nezih abi süper olmuş _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız