Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beykonak Yarışı / 16-17 Şubat 2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beykonak Yarışı / 16-17 Şubat 2008
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.02.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Beykonak Yarışı / 16-17 Şubat 2008 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16-17 Şubat 2008

Antalya/Kumluca/Beykonak

Beykonak Enduro Yarışı'ndan kareler...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.02.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cılgın bunlar yaa gercı hangı motorcu akıllıkı Çok gülüyorum dıme Çok gülüyorum super resımler saol Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üstad yine toprağı harmanlamışsınız, suyu dereyi arşınlamışsınız... Bu tip organizasyonların daha geniş olarak Türkiye'mizin farklı bölgelerinde de yayılması dileğimi tekrarlıyorum. Doğal olarak o kadar güzel parkurlara sahip bir coğrafyamız var ki, Extremsport kanalındaki benzer yarışmaları izlediğimde, sizin bu yaptıklarınızın kıymetini daha iyi anlıyorum. Gazınıza sağlık, etkinliklerinizin sürmesi dileğimle, emeği geçen herkese teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Motordelisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 18.02.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK demiş ki:
Üstad yine toprağı harmanlamışsınız, suyu dereyi arşınlamışsınız... Bu tip organizasyonların daha geniş olarak Türkiye'mizin farklı bölgelerinde de yayılması dileğimi tekrarlıyorum. Doğal olarak o kadar güzel parkurlara sahip bir coğrafyamız var ki, Extremsport kanalındaki benzer yarışmaları izlediğimde, sizin bu yaptıklarınızın kıymetini daha iyi anlıyorum. Gazınıza sağlık, etkinliklerinizin sürmesi dileğimle, emeği geçen herkese teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Motordelisi

Bu tip organizasyonlar ülkemizde zaten bol , ama gelen yok , TMF nin sayfasından yarış tarihlerini takip ederseniz , bu tip organizasyonlarda bol seyirci ile gelişir .. İstanbulda bu yil en az 6 tane yarış var .

Bunlar Türkiye Şampiyonası nın 2 ayağı ve Marmara şampiyonasının 4 ayağı olarak belirlendi . Gecen yılki en son Şile Yarışında malesef seyirci yok denecek kadar azdı , umarım bu yıl seyirci sayısında artış olur..
Başa dön
TT600 Çevrimdışı TT600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay anam vayyy helal demekten başka ne denebilir ki
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 18.02.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok manyak olmusya hastayım su kıroslara

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.02.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Krosslar ait oldukları yeri bulmuşlar, süper...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel resimler
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 18.02.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrrrrrrrr çamurrrrrrrrr Delirdim Delirdim Delirdim Alkışlıyorum delülerrrrrrr Çok gülüyorum Motordelisi

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 18.02.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bravo millet sıcak evinden çıkmazken adamların yaptıklarına bak tebrik ediyorum kazasız belasız yarışlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 18.02.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.02.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir harduro klasiği Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 18.02.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmler için ve paylaşım için tşk elinize saglık

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 18.02.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Full çamur olayı yine eline sağlık nezih abi süper olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal