Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anmaya Gidiyoruz (İstanbul MD)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anmaya Gidiyoruz (İstanbul MD)
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:17    Mesaj konusu: 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anmaya Gidiyoruz (İstanbul MD) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz, Ama 18 Mart Hafta içi salı gününe geldiği için Tüm md Gurupları olarak 15.03.2008 Cumartesi Sabahı yola cıkıyoruz, 16.03.2008 Pazar Akşamıda Geri Dönüyoruz....

Evet Gelmek İsteyen Arkadaşlarımız
Gezi Programımız Şöyle;

Motordelisi istanbul organizatörleri Çanakkaleli Md dostlarımızdan bize yardımcı olmalarını isteyecegiz, 15mart cumartesi günü Deniz otobüsüyle 07.00 de biniyoruz ve bandırmaya geçiyoruz, deniz otobüsünden indikten sonra 2 saat sonra çanakkale'de olmuş oluruz diye düşünüyoruz. Geziyi feribotla yapmamızın nedeni ufak cc motorlarında bu geziye katılma ihtimallerinin yüksek olmasındandır.

Ve pazargünü 21.30 feribotuyla geriye dönüyoruz çanakkale'den çıkış saatımız 17.00 olacaktır tüm etkınlıklere katılmak acısından etkinlik çizelgesini aşagıya ekledık....

Şimdi tek sorunumuz kalıyor gerıye çanakkale'li arkadaşlarımızdan bize pansiyon hotel bulmaları, Diyeceksiniz ama onuda Freewing ve Nofear6 Nıcklı Arkadaşlarımız Ayarlayacaklar ama tam sayıyı daha önceden vermemiz şart o yüzden katılacak arkadaşlarımız Lütfen isimlerini nıcklerini Yazsınlar ben sürekli Güncelleme yapacam, İlk sayfada isimler ve kişi sayısı Gözükecek.....

Deniz otobüsü biletlerini herkes kendisi alacaktır, gidiş dönüş olmak üzere bu geziye katılacak olan arkadaşlar bize en geç 11 mart 2007 tarihine kadar gelip gelmeyeceklerını bıldırırlerse 1 gecelık konaklama yapacagımız için yer sorunu yaşamayalım....

EVET PARMAKLARI GÖRELİM...

Bu geziden MDSK sorumlu oldugundan dolayı yoldaki tüm kurallara uyulcaktır, kurallar açık ve net oldugu için lütfen okuyunuz...
http://www.motordelisi.com/ftopic-39737-0.html

İdo deniz otobüsü fiyat listesinde motorsiklet 45ytl dir artçi için 20ytl daha para alınmaktadır...

Bana mezar34@hotmail.com adresinden ulaşa bilirsiniz veya 0.532.3668388-0.544.6688388 numaralardan ulaşabilirsiniz

Herkes ido biletini kendı alıyor

Tarih:15.03.2008 Cumartesi
Sabah:06.30 da Yenikapı Deniz Otobüsleri İskelesi - 07.00 de olan Bandırma Gemisidir

Geçen seneki 18 mart gezimizden bazı görüntüler
...

Md programıda belli oldu....

Çanakkale Etkinliğimizde 15 Mart Cumartesi günü, bütün illerden gelenlerin saat 15 :30 da otellerine yerleşmiş olmalarını rica ediyoruz.

Hava kararmadan Çanakkaledeki görebileceğimiz yerleri dolaşıp, akşamındada hep birlikte bir eğlence mekanında birlikte yemek yiyip eğlenmeyi düşünüyoruz.

Pazar sabah 8:30 da kalkıp karşıya geçip, saat 14:00 da tekrar otel bölgesinde toplanalım dedik.

Bu saatte Türk bayraklarımızla kortej geçişimizi yapıp, dönüşe geçmeyi planlıyoruz.

15 Mart C. tesi Saat 15:30 Otel Bölgesinde toplanma ve Ç. Kale gezisi
15 Mart C. tesi Saat 20:00 Yemek ve sonrasında eğlence

16 mart pazar Saat 8:30 Kalkış ve kahvaltı
16 mart pazar Saat 9:00 Karşıya geçiş ve karşı tarafın gezisi
16 mart pazar Saat 13:30 Merkeze dönüş ve öğlen yemeği
16 mart pazar Saat 14:00 Toplu Kortej geçişi
16 mart pazar Saat 15:00 Dönüş

Gezimize katılacak olan arkadaşlarımızın listesi
1- Derkunt
2- Constantine_502
3- Mehmet + burçak
4- barossatr
5- kemalrr + 1
6- mezar + 1
7- seker_portakali + 1
8.VOLKANRR

Evet parmakları görelim
...

En son mezar tarafından 22.02.2008 - 09:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz gelemesek bile gönlümüz sizinle oralarda şehitlerimize bizim içinde fatiha okursanız seviniriz
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak ben bir kikşi olarak geliyorum BİR numarayı istiyorum Alkışlıyorum

Haydı MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h Çanakkale yakınıda İllerde olanla herkesi bekliyoruz.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İş yerimden izin almaya çalışıcam.İzin alırsam kesin geliyorum Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlayarak gezmek için tam gün şart. 07:00 da feribota binerseniz 12:00 dan önce Çanakkalede olamazsınız. 12:00 da Çanakkaleye geldiniz diyelim, yemek ve yerleşme faslı da 1-2 saatinizi alsa geriye ne kalıyor...
Bu yüzden derim ki, yarımada gezisini pazar günü sabah erken saatlerde başlatın Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ç.kale md olarak sizleri merakla bekliyoruz umarım güzel bi hava olur ve yine umarım ki katılımcı sayısı fazla olur

saygılar... ç.kale md

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

murat abi sana katılıyorum yanlız cuma akşamı burda olunsa cuma günü otel de kalınsa c.tesi erken saat te yola koyulup şehitliklere gitsek nasıl olur ? sadece bir öneri !!!

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılım yüksek olacağına inanıyorum Bravo yarım adayı gezmek uzun sürenizi alacaktır
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 18.02.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki....
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani Listeyi Görelim ;
1- Derkunt - hakkı Derkunt İstanbul Anadolu MD 1 kişi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende,kardeşimde geliyoruz ama vapura yetişemediğimizden Tekirdağ üzerinden motorla gelip yetişmeye çalışacaz artık geçde olsa Bravo
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret mezar şaşrıtıyosun beni Şok oldum erkencisin Dil çıkarıyorum
bak hele umuyolarmış öyle mi yaparmışız böyle mi yaparmışız sen hala daha ummaya devam et yavru kuş...
şeker portakalım hasretle yolunu gözlüyorum bebeeemmm
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, arkadaşımızın önerisine katılıyorum ve sanırım benim açımdan da en uygun bu diye düşünüyorum. İstanbul MD'nin bir üyesi olarak Mehmet ve Burçak sizlerle Bravo
Teşekkürler Burak Gülümsüyorum

ToyRider+ Anymess
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma günü iş dolayısıyla pek uygun olmayacağını düşünüyorum bende.. ctesi burda olunup pazar sabah erkenden şehitlik ziyareti kesinlikle daha uygun bence..
ToyRider, senide 4 gözle bekliyorum şeker Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, bencede şehitlik gezisini pazar yapalım,cumartesi geç geleceğim için çoğunu kaçırmış olacağım Üzgünüm ama pazar yaparsak hepsine katılabilirim vede çook sevinirimm Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olayı açıklığa kavuşturalım. Yarımada gezisi Cumartesi günü mü, Pazar günü mü..?
Cumartesi ise geziye katılmam kuvvetle muhtemel Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki
1. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 2.51 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal