Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deliemin'den ATV ile Karda Hayatta Kalma Mücadelesi ve Zirve

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deliemin'den ATV ile Karda Hayatta Kalma Mücadelesi ve Zirve

Deliemin'den ATV ile Karda Hayatta Kalma Mücadelesi ve Zirve
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Deliemin'den ATV ile Karda Hayatta Kalma Mücadelesi ve Zirve Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 gündür yağan yoğun karın Atv ile keyfini çıkarmak için düştük yollara Gülümsüyorum

ama şu bir gerçekki atv ninde sınırları varmış . çünkü sınırı olmasaydı kar motorlarını üretmezlerdi Çok gülüyorum

bazen 80-100cm mi bulan yerlerde atvnin yapıcağı fazla bişey olmuyor. kaç kere yolumu değiştirmek zorunda kaldım

Ve işde yolda kaldım ne yaptıysam rampayı aşamadım Üzgünüm

sinirden ağlıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

yok çıkmıyor işde Üzgünüm

ve yolumu değiştiriyorum

gene kara sapladık motoru

Ve işde zirveye yaklaşıyorum az kaldı Çok gülüyorum

ve zaferrrrrrrrrrrrrr Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.02.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gün olmuş anlaşılan... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bu kar da seni durdurmadıysa kimse durduramaz yürübe emin Delirdim bi ara r1 lede dene bunu Bravo zaten bu gidişle sana bi kar motoru verecekler...... Göz kırpıyorum

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.02.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, dağları devirmişsin yine,hiç boş durmuyorsun walllayi Gülümsüyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 18.02.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin emin abi ellerine sağlık fazla ekşın yoq ama güzel Çok gülüyorum Bravo

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 18.02.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Çok gülüyorum Ama vinç lazım sana
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bravo sana. bu karda kışta hiç üşenmeden birde dağ taş gezmişsin. ben pencereden dışarı bile bakarken üşüdüm bu hafta sonu.

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin yavrum sen delimisin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ohh ne güzel biz 2 tekerleri hapsettik sen 4 tekerle kışında tadını çıkar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ferhattan sonra dağları delen 2. adam olarak ismini yazdırjan emin abi Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deliemin fotograflari görünce mest oldum Alkışlıyorum
ya simdi kiskanmamak elde degil...yagan karin hakkini gercekten süper vermissin Alkışlıyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin kafan iyimiydi

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi güzel sen atv tepesinde, fotoğrafları çeken vatandaş ne halde Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sinem_sinem
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.02.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜPER BAŞKA SÖZ YOK
Delirdim
Başa dön
sinem_sinem Çevrimdışı sinem_sinem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 18.02.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten süper canım çekti valla bunun zevki yeride ayrı olur bee Çok gülüyorum fırsat olursa bi gün denemek isterim bende Bravo
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 18.02.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin abi güzel resimler paylaşım için tşkler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal