Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 mart canakkale ( Balıkesir MD)......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 mart canakkale ( Balıkesir MD)......

18 mart canakkale ( Balıkesir MD)......
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:14    Mesaj konusu: 18 mart canakkale ( Balıkesir MD)...... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi balıkesırden hiç kimse yok mu hadi beyler gelmek istiyenleri göreyiiiiiiiiiim Gülümsüyorum
çanakkale 1 2 çanakkale 1 2 Gülümsüyorum

arkadaslar guzergah olarak küçük bir harita koydum

Balıkesır Çanakkale arasıda ortalama 210 km
15 16 sında hava kosulu ıcın sımdılık bırseyler soyleyemıyorlar ama
ogrenır ogrenmez eklıcem

www.antalyamotordelisi.tr.gg

En son 10at418 tarafından 18.02.2008 - 23:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben balıkesir/edremitteyim gelmek çok isterimde motor istermi onu bilmiyorum...
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reddragonnvv,ne demek motor istermi dostum ?
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani motorum beni çanakkaleye kadar götürmek istemiyebilir yolda kalma korkum var
Başa dön
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun nedır kardesım canakkale cok uzak degıl...
buarada goldminermechanic, sen gelıyomusun
hadı beyler hareketlenın Gülümsüyorum

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.02.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale'de 15-16 Mart tarihlerinde görüşmek üzere Göz kırpıyorum şimiden hoşgeldiniz o zaman Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 19.02.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balıkesir md hadi hazırlanın beklyoruz sizleride

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 19.02.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben denizlideyim motorda denizli de size ii eğlenceler blksrde olsaydım gelmek isterdim
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.02.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denizliden gel farketmez Çok gülüyorum

ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 19.02.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek isterim tabiki arkadaşlar ama izin durumu ne olur onu bilemiyorum, bide 20-23 martta hemen arkasında fuar var inşaallah izin alabilirim.

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.02.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen iziin durumun için ilgili yerlere müracaatını yap Çok gülüyorum netleşirse haber ver ona göre bi yerlere sıkıştıralım seni Çok gülüyorum Delirdim Bravo

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 19.02.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Balıkesir MD Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum mondial 151 rs ss makinalar gelirse yetişemem bide güzergahı yazarsanız edremit üzeridenden geçilirse belki benide burdan alırsınız
Başa dön
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durum we gelıcekler belırlensın guzergahı konusuruz ona gore bır ayarlama yapıcam..

Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 19.02.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10at418,geliyorum dostum tabi Allah izin verirse + motordelisinden olan ve olmayıpta bu birkaç içinde olacak olan Bravo Göz kırpıyorum dikilideki,işyerimdeki,kardeşim ve manisadan motorcu arkadaşlarla,fakat kesin olarak cevap bekliyorum bazılarından,görüşmek dileğiyle Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal