bu alttaki ise tam yarılmalık bir vakaa. canlı yayında park etmeye çalışıyor.ıhh yani yaww oraya değil araba titaniği parkederim ben beeç bu kadarda olmazki canım.araba ehliyetini kesin yolda bulmuştur bu.
ooooof offf bunu seyrederken tuvalete zor yetiştim. az daha altıma kaçırıyordum. yeryüzünde böyle birşey varmı yaa. bi bakın hele arabaya benzin koyacak puhahaha
burdada tam numunelik ve arşivlenecek örnekler var. otoparktan çıkarken ona buna çarpanmı,bahçeden içeri girip arabaya takla attıranmı, yada otopark bariyerine bindirenmi. yaw daha çok var neyse ben devam edeyim
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 19.02.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
son resim müthiş _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
_________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 19.02.2008 - 01:34 Mesaj konusu:
Şimdilik susma hakkımı kullanıp hanımefendiliğimi bozmayacağım. Emeğe sağlık, paylaşım için teşekkürler.
Fırtınadan önceki sessizlik bilmem size birşey ifade edecek mi _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 19.02.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
hakikaten bu kadar olur tam pilotlar yanii _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
ölcem gülmekden puahahaa zzzzzz, ellerine kollarına sğlık kardeş baynlara cevap çok iyi olduu artık bişi demezler sanırım. hadi erkekler sarhoş falan yaparz ayıkken hiç birimizde saçma sapan şey olmaz
bayandan ikinci el buyur burdan yak
süperler yaa, şeker şeyler ama biraz masraflılar..
Dalga geçmek bi yana bu kadar mı olur yaa
Ama orda iki tanesi vardı sinir oldum arabaya 3 kere çarpıp gidenle, otomatik kapıyı yıkıp kaçan yani o ikisi bu kadar mı h....n olunur ayıp !!! _________________ http://s9.bitefight.net/c.php?uid=147827
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız