Tarih: 19.02.2008 - 00:55 Mesaj konusu: En baba touring !... ?
Arkadaşlar touring makinalar için Amerikada yapılan 2006 modellere dair bir karşılaştırma tablosu var. Tabi bu siteyi takip eden kullanıcıların oyları ile belirlenen bir tablo. www.bikez.com Sizde oylama yapabilirsiniz. Aşağıda karşılaştırmaları gösteren adresleri verdim. Touring makina seçimi yada en iyi olanı belirlemek için yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler ..
İngiltere başta olmak üzere avrupalı sürücülerde böyle düşünüyor gibi
bizde nedir durum tam anlamak için deneyim ve görüşlere ihtiyaç var ...... _________________ HONDA PAN-EUROPEAN
Anlaşılan ihale Honda da kalacakta
Ben yinede Gold diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki emsalsiz olduğu için onu bu kategoride değerlendirmedik. Aksi halde hiiiiç söz yok Gold'a _________________ HONDA PAN-EUROPEAN
Hatırlatma için teşekkürler.
onuda alalım değerlendirmeye ama 2006 mukayeseleri var, nasıl aşarız bunu bilemedim
Ayrıca daha bir Spor Touring oturumu var diğerlerine göre gibi geldi bana,
siz ne dersiniz ? _________________ HONDA PAN-EUROPEAN
Stromer ben bu resimde bir öncü bir artçı iki pan mı görüyorum yanılıyormuyum ? Bu arada teşekkür ederim, motorrad dergisini bulup bakacağım _________________ HONDA PAN-EUROPEAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız