Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bmw 1200gs ile dünya turu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bmw 1200gs ile dünya turu

bmw 1200gs ile dünya turu
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.02.2008 - 09:59    Mesaj konusu: bmw 1200gs ile dünya turu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz uzun ama izlemeye değer bence çok başarılı bir reklam olmuş Bravo

http://www.dailymotion.com/video/x2cm4y_around-the-world_shortfilms

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok uzun bir yolculuk tek başına olurmu ya
ben bmv ye alışamadım ama fiil sevdi
hele o kızın yaptığı masajı da ben sevdim
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten iştah kabartıcı ve güzel bir reklam olmuş. İnşallah öyle bir yolculuk bana da nasip olur birgün. Çoook seviyorum

Her eve böyle bir fil lazım anlaşılan, parçaları ne de güzel temizliyor Gülümsüyorum
Paylaşım için teşekkürler. Bravo
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler çok keyifli bir gezi
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.02.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önceden verilmişti. Yine de paylaşım için teşekkürler..
O zaman da sormuştum ve tatmin edici cevap alamamıştım şimdi de soruyorum:Boxter motoru olan ve sürekli yağ tüketen bir motor ile nasıl dünya turu yapılır ?
Kaliteli reklamların gazına gelmeyelim. Sonra borusan şöyle böyle diye topik açmak zorunda kalırız.
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşkler.güzel video Alkışlıyorum
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 19.02.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için sağol Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ne o bekir tarzmı değiştirmeye karar verdin Dil çıkarıyorum
acun0, dediğin gibi tek başına çekişmez bu yollar Bravo
useri2004, alırsın arka çantaya 18lik bi yağ tenekesi devam Delirdim Delirdim

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.02.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.02.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adin, evet gerçekten öyle yapanlar varmış, duydum Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 19.02.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, bekircim paylaşım için teşekkürler toprağım Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 19.02.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey 10 numara
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.02.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, sana katılıyorum fakat beni ilgilendiren motor değil, reklam ve içindeki sahneler çok hoşuma gitti. yoksa gs hiçte tarzım değil.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

proracing, mali havalar sakat gidiyo bizde nete takılıyoz bu aralar. bu sene fuar dasın demi kardeşim?

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.02.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, kardeşim valla beyşehirde 1 metre kar var haliyle iş güç yok kış işte

evet kardeşim ALLAH'tan bi mani gelmezse fuardayım inşallah
sende geliceksin dimi ?

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.02.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz tam takım ordayız. çok eglenceli olacak bu sene fuar. Bravo

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.02.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, kardeşim inşallah orada görüşmek üzere kaynatalım biraz kışın hantallığını atalım üzerimizden Gülümsüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal