Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2 tekerin tutukuya dönüştüğü an

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2 tekerin tutukuya dönüştüğü an

2 tekerin tutukuya dönüştüğü an
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 13:33    Mesaj konusu: 2 tekerin tutukuya dönüştüğü an Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında motorsiklet tutkusu bize sonradan bulaşan bir hastalıktır
öncelikler kendimimden bahsedeyim
motorsiklete ilk heves duyduğum an kendimin bisiklet ile yokuşlarda zorluk çekmem dir
daha sonra orta okulda iken babama motorsiklet alırmısın dedim
babam tek bir şartla alırım demişti o sıralar orta 2 de idim 12 ders var benim 9 tane zayıfım vardı iyi olan derslerimde beden eğitimi, resim ve müzik idi babamın şartı da taktir ile geçmen durumunda sıfır bir 103 motorsiklet alacaktı
aslında bu imkansız bir durum idi ama bu heves ugruna çalıştım çabaladım ve 9 tane zayıfımı kurtardım ama taktir alamadım
babam bu gayretimi gördü sıfır olmasa dahi 2 el temiz bir pejo marka motorsiklet alıverdi saolsun benim motor tutkum bu saatten sonra başladı ve şimdi dev gibi alevlendi şükürler olsun rabbime
sizinde 2 tekerin tutkuya dönüştüğü anlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 19.02.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayal12buysa,90 senesinde kuzenim fzr 600'e bindirdi o zamandan beri şartelin teli kopuk Delirdim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş
ranmazan ayında oruçların 5 inci günü
babamın mobiletini kaçırıp onunla trafikten kaçarken saklandığım yerden çıkamayıp ezanları bahçe aralarında okut tuktan sonra evdeki fırça sonrasında başlamıştı iki teker tutkum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum bende zamanında 103 marka motorsikletime dişli takıp başka motorsikletleri geçtikten sonra aldığım zevkten beridir vaz geçemiyorum Delirdim
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 19.02.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi fikir
o-komple
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğuştan Bravo başlamış
Başa dön
o-komple Çevrimdışı o-komple Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

91 senesi mz 251 ile araba takası yapmıştı babam simli mavi bir boyası var motoru çın çın diye ötüyor hiç motora binmemişim ve bir gün motoru alıyorum ve tura çıkıyor galeri işi olduğundan taksicilerle aramız iyi taksi durağında durdum ve hava yapıyorum herkes motora bakıyor acayip hava yapıyorum kendi çapımda keza bu arada motor viteste hep gaz veriyorum sonramı hadi görüşürüz dedim ve motor resmen şahlandı tek teker gidiyorum direksiyon havada ve sağa dönük dört yol ağzı var ve ben tekteker motorumla karşı yöne yuvarlağı geçtim yaklaşık 25mt gittim ve allah tarafından bi şekilde düşmeden devam ettim hemen galeriye döndüm bende çıtk yok titriyorum ve 1 gün geçmeden nasıl motor kullandığım yayılıyor bizim oralarda sonramı ben artık tenha yerlerde motor ile teker yapma denemeleri

ee artık tekteker gitmek hele oto banda terse gitmek müthiş zevkli
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.02.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde küçük yaşlardan beri hep cruiserlara ilgim vardı. fakat çok fazla çalışıp para kazandıktan sonra alabileceğimi düşünürdüm. Fakat geçtiğimiz ağustos ayında scooter alma düşüncesi ile başladı (tabiki çinli ucuz olduğu için). fakat daha sonra çinlilerin cruiserlarınıda gördümki fiyatları aynıydı. Onunla devam etti. Şu an hayallerimde yamaha dragstar var. Fakat yazın okul bitipte biraz para kazanınca ucuz olduğu için keeway supershadow ile ilk motoruma kavuşacağım inşallah. Benim hikayemde böyle. Çok eski ama çok yeni Göz kırpıyorum
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.02.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisikletle sürekli yokuşa çıkıp kendimi yorcagıma aliim bi motor kurtuluyum dedi aldım yani babam aldı ve o gün bügün yanıp kavruluyorum askımdan Gülümsüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 19.02.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aileden geliyor benimki valla dede-baba-abi, bennn Gülümsüyorum dedemde jawa varmış babam jawaya binermiş hala fotoları duruyor ilk geldiği zamanlar jawanın sonra abim ben devam ediyoruz.. damardan motorcuyum yani genlerde var Çok gülüyorum Çok gülüyorum nasipse bizden sonrakinlerede devam ettiricez inşallah.. dimi abiii okuyonmuuu.. Bravo Bravo
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizdede abilerim hurda motor alıp iki motor parası harcardı sonra herkesin gözü o motorda herkes almak için abimin peşinde bide aragaz verdiğin zaman pejoya Dil çıkarıyorum değmeyin keyfime mobylette ti pejoydu hondaydı şuydu buydu derken tam motorcu oldum... bu arada ilk motorum orta okula giderken vardı farklı silindir dişli derken 120 yapardı delilik işte Delirdim
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 19.02.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir arkadaşım vardı motor ustası,,, adam 47 yaşında ama cocukluktan bu yana motor üstünde,,,adamın lakabı azrail,,,neyse bir gün gittim ki dukkanına bir tane 600F almış ama makina canavar,,,allahım dedim bu nebicim bişey,,,yakından ilk kez görüyordum,,,dedim bende istiyorum bundan,,,,,,,neyse azrail dedi gel bir tur attırayım sana,,, yokkkk valla binmem dedim,,, noldu ne bitti bilmiyorum bindim motorun arkasına,,, yavaş gidecegine söz verdi,,, tabi bu söz otobana cıkana kadarmış ne biliyim ben,,, abi bizim azrail bi kapattı,,, anammm dedigimi hatırlıyorum,,, bir indim motordan varya dizlerim birbirine carpıyor,,, zıngır zıngır titriyorum,,,bir küfür ettim motora böyle motorun taaa icine diye,,, aradan 6 ay gecti gecmedi aynısından bende aldım,,, Çok gülüyorum Çok gülüyorum
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.02.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendeyse yaş 35 bulduktan sonra alevlendi(çoğu arkadaşımızın aksine)
1.5 yıl önce bana motosiklet dendiğinde aman uzak dur şeytan icadı derdim
şimdiyse iyiki icad etmiş diyorum Gülümsüyorum
ama şunu anladım geç kalmışım geeççç Üzgünüm
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geç kalan her arkadaşın dikkatine motorsiklet=özgürlük bence herkes denemeli....
Başa dön
dream217 Çevrimdışı dream217 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 19.02.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

7 sene once bizim arkada bakkalin peugeot vardi biz tabi mobylette diyoz hic umrumda degil ama arkadasim erkan tutturde gel sende arkama die sonra malum bakkal motoru girdik sepete bizim sosyal konutlarin viraj sakat haliyle alamadi mal,mal ile ben kasada basladik kaymaya sonra baktim erkan kaciyor ben eve gidiyorum pansuman yapsinlar die sen motoru gotur gidis o gidis 3 sene once dershaneye gide gele 600rr in sele alti egsozu goz kirpardi bana sonra nette arastirirken md ile tanistim md kurulusu gerek gezileri olsun fotoroman tadinda olunca aldi basini yurudu motor sevdasi simdide er-6f icin cabaliyoruz bakalim Gülümsüyorum
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal