Tarih: 03.02.2005 - 14:27 Mesaj konusu: üstadlar 2. elde yardım edermisiniz lütfen?
dün bi pazarlık kopardım 2000 model 2003 trafik cıkışlı 26000km de GILERA SP 180
MAVİ 2.000 ytl
-ruhsat temiz
-boya temiz
yalnız lastikler kabak,sol dikizin ayna yok,el marşı basıyor ama motoru çalıştırmıyor.
lastikler ne kadar tutar ve marş hakkında bilgi verirmisiniz?nolur?
ona göre servise götürmeye değer mi?
çok hızlı bi alet SAOLUN
130/70 12"
120/70 12"
motor ayak marşıyla çalışıyor
yedek parça sorunu varmıdır acep?
motoru açılmamış.ama adam 700 ytl masraf ettim diyor.akü yeniymiş
-------------------------------------------------------------------------------------
Ardarda 3 mesaj birleştirildi.(p.s.: Lütfen eklemek istediklerimizi mesajların sağ üst köşesindeki "edit" tuşuna basarak ekleyelim.yeni mesaj göndermeyelim)
WİSHNE
-------------------------------------------------------------------------------------
Dostum motoru açılmıştır büyük ihtimalle ama sana tavsiyem Dolapderede Abdullah usta var benim bi arkadaşım ona gidiyodu ve çok övdü hep scooter üzerine. Eğer almayı düşünürsen ona baktır derim... _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
lastik ebadlarını yazarsan buradan fiyat bakmaya çalışayım , ama motor çalışmıyorsa büyük dert olabilir ,
------------------------------------------------------------
kralbatros
Tecrübeli Üye
Nereden: İstanbul-Cadde
Tarih: Prş Şub 03, 2005 8:10 am Mesaj konusu:
dostum , metzeler 2004 listesinde 38 + 36 Euro , servisten bir fiyat al tamiri için , ona göre sıfır fiyatınada bak , kolay gelsin
------------------------------------------------------------
kralbatros
Tecrübeli Üye
Nereden: İstanbul-Cadde
Tarih: Prş Şub 03, 2005 9:44 am Mesaj konusu:
neyine 700 YTL masraf yapmış ????
ben cruiser'a iç-dış lastik / akü / gaz telleri / komple bakım 700 YTL masraf yapmıştım geçen sene . Bu motorlar 1.800 - 2.100 YTL civarında şu anda , bu masraf bence (motorda kaza yoksa) benzin masrafıdır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız