Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kullandiginiz SS ler ve Problemleri !!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kullandiginiz SS ler ve Problemleri !!!!!

Kullandiginiz SS ler ve Problemleri !!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Kullandiginiz SS ler ve Problemleri !!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar söyle bi aklima geldide bi yaziim dedim,
sizlerin Kullandigi SS ler ve Problemlerini sizlerle Paylasmak ve ayni zamanda bilgi sahibi olmak istiyorum.

SS Motorlariniz en son Ciddi sorunu oldumu?

Böylece hangi Makinanin ne sorunu var oldugunu hepimiz ögrenmis oluruz Bravo

Ben kendimden basliyayim, ben Motoru 03/2006 da aldim ve 17500 KM kullandim, bu esnada herhangi ciddi bi sorunla karsilasmadim fakat, bir kac kere oldu bu sorun 1.Vitesden kalkdigimda fites boslugu yapti, ayrica granajida okadar Kaliteli sayilmaz.

ARKADASLAR SADECE BU KONU HAKKINDA YAZMANIZI RICA EDIYORUM LÜTFEN !!!

FAKAT, Herkesi dogru ve Dürüstlüge ve acik fikirlilige davet ediyorum.

Marka Fanatigi yapmadan, acik ve Net olmanizi rica ediyor, ve yasadiginiz Problemleri Paylasmak istiyorum.

Saygilar

[b]

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 20.02.2008 - 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 r1,akü harici bir problem yaşamadım.
kışın motor takozda olduğundan dolayı 15 günde bir şarza bağlayıp tamamlamak için,
şarz aleti alarak bu problemin üstesinden geldim. Bravo
allah daha fazla sorunlar yaşatmasın Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Allaha şükür 1 senedir 2006 R1 'de Hiç bir sorun yaşamadım .... ama bi çok 1000RR 'a sorun yaşattırdım Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, B.. atma RR Öfkeliyim
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Top Speed'im yüzünden beni tanımayan insanlar bana yalancı muamelesi yapıyor İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, Ağlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, emin,1000rr ile ne sorunlar yaşadın?
bu topiğin amacı yaşadığınız problemleri söylemektir. Bravo
marka fanatikliği yapmadan + ve - leri paylaşmak. Bravo

ryangt, inanıyoruz inanıyoruz rahat ol Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki 2006 zx 636 r ..2nci vitesten boşa atıyordu İyi fikir zaten 636 ların çoğunda 2nci vites hastalığı var ? birde fabrika çıkışı lastiklerinde hiç ama hiç memnun değildim çok sert ve geç ısınıodu Üzgünüm sorun olarak değil ama başka birşey daha belirtmek istiyorum 8000 d/d dan sonra korkunç ve gereksiz bi güç patlaması ve ivmelenmeye maruz kalıodum yengeç gibi yanlamasına gidiodu makina adeta kuyrukla kafa bir hizada desem yeridir tokyo drfit Çok gülüyorum nerdeyse her viteste pati !!200km/h den sonra çok hızlı bir ivmelenmesi vardı Şok oldum 600cc de alayına gider anlıcanız Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son kdrygz tarafından 20.02.2008 - 15:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

FAKAT, Herkesi dogru ve Dürüstlüge ve acik fikirlilige davet ediyorum.

Marka Fanatigi yapmadan, acik ve Net olmanizi rica ediyor, ve yasadiginiz Problemleri Paylasmak istiyorum.

Bakalım dürüst varmı aramızda Gülümsüyorum
Benden dürüstçe
Son sattığım motoru(Suzuki GSXR 1000) debriyaj tasından arada ses geliyordu.Kıllandım sattım zaten canım değiştirmek istiyordu motoru.Motor hala yanıma geliyor tura çıktımı o seste gelmiyor artık.Arada biniyorum ses yok.
(laf aramızda birde arka disk istiyordu aşırı ısınıyor fren mesafem uzuyordu)

En son GSXR-PRO tarafından 20.02.2008 - 15:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba 1000RR la sorun yaşamadım otobanda 1000RR lara sorun yaşattırdım R1 le Çok gülüyorum Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Top Speed'im yüzünden beni tanımayan insanlar bana yalancı muamelesi yapıyor İstemiyorum

Ben inanırım bastım çünki.Ama gerçek sürati değil sende biliyorsun kadran yazıyor Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir ara SS kullandım fakat hiç bir sorun yaşamadım Bravo ufak tefek sorun yaşıyan arkadaşlarım var o kadar olur Dil çıkarıyorum başarılı 1 makine SS Delirdim
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor gsx-r 600 2006 . Çok uzun süre kullanmadım fakat hiç sorun yaşamadım. Fabrika çıkışı lastiklerinden memnun değilim. Zaten 2 sene oldu gibi. Fuarda değişince sorun kalmayacak.
Plastik konusunda Chickyy'ye katılıyorum fakat bu grenajların ucuz olmasını sağlıyor.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 2006 zx-6r vardı. Sadece üzerindeki lastikler çok geç ısınıyordu. Onun haricinde kdyrgz nin dediği gibi 8.000 nin üzerine çok sert çıktığında arka lastik yolda geziyodu. Bu da problem mi değil mi onu bilemem Çok gülüyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.02.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondialim vardı çok sorun çıkara çıkara çıldırdım parçaladım yaktım Sinirlendim şimdi de bi 200 model altı olmayan xt600 arıyorum Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal