çok merak ettim cbr 125 çok felaket bir şey miş 2 ci vites tekteker yapıyor dylan 150 yi de öven var 150 yapıyormuş buji ye modifikasyon yapınca acaba hangisi geçer biri 13 beygir race tarzı biri seri 15 beygir
bilen varmı 2 sinide son hızı nedir
o-komple, sana şöle diyim dylan'a buji,kayış,egzoz,değiştirirsin tabi bu zevk meselesi cbr 125 tanımassın gibime geliyo ? dylan son hızıda eğer bunları yaparsan ibre zaten 140 140 geçiyosun sinyalin oraya gitirirsin amcamdan biliyorum _________________ İstanbuL
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 20.02.2008 - 15:32 Mesaj konusu:
sana bişi sölimmi cbr 125 modifiye yap ortalığı kasıp kawurur ama dylanıda yaba atma sade halleriyle cbr 125 her türlü yer ben kuzenin motoru 160 getirdiğini gördüm cbr de ama daylan okadar sıksan gitmez tabiki cbr 125 _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
veryfast, ya 160 km hızdan bahsediyoruz cbr 125 160 km hıza çıksa benim cbf 250 yi geçmesi lazım çünkü ben 150 yapıyorum maksimum ama cbr 125 ile kapışınca arkamda cbr 125 gözükmüyor bu nasıl iş anlam veremedim
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 20.02.2008 - 15:37 Mesaj konusu:
vala ben videonun yalancısıyım bana kızma benim makinam cbr 600rr 07 bu ama yanıl mıyosam bayır aşa olması lazım yanlış olmasın bende inanmıyodum videoyu görünce inandım _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
En son veryfast tarafından 20.02.2008 - 15:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
veryfast, sana kızmıyorum dostum fakat başına vidonun yalancısıyım deseydin anlaşılırdı bak şimdi vidolarda benim kullandığım cbf yi adamlar 162 yapıyor kendim daha o rakamları bu motorsikletle göremedim
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bilemir, sende dylan a 150 yapar demen nasıl oluyor yine hayret içinde kaldım şu motorsiklete üzerinde yatmadan 120 görür desen inanırım
cbr 125 2. vites tek teker yapıyor dylan ancak seridir baştan belki dylan geçer sonradan cbr geçer sanırım cbr son sürat kaç tam üzerine binen kimse yorum yapsın ya
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
vidoyu izledim video altındaki yorumda ibresi bozuk terimi geçti
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız