Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir Motordelisi karşılayın Asker kardeşinizi !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir Motordelisi karşılayın Asker kardeşinizi !!!

İzmir Motordelisi karşılayın Asker kardeşinizi !!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:00    Mesaj konusu: İzmir Motordelisi karşılayın Asker kardeşinizi !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam MD 5 aylık beraberliğimiz oldu acısıyla tatlısıyla ve şimdi vatan borcunu ödemeye gidiyorum. 23 ŞUBAT 2008 Cumartesi saat 17:00 da İzmir/Bornova 10.Jandarma Er Eğitim Alay komutanlığı'na teslim olup acemiliğimi yapıcam. İzmir MD Kardeşlerim umarı beni yalnız bırakmazsınız. Cuma aksamı İstanbul'dan Çıkıcam sabah saatlerinde İzmirde olurum inşallah Allah nasip ederse. Şimdiden sağol İzmir MD...

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ, Hayırlı teskereler kardeşim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol ali abi İzmir MD'de hareket yok Gülümsüyorum

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden hayırlı tezkereler......sayılı gün çabuk geçer.....bi an önce gider dönersin inşallah......
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ demiş ki:
Saol ali abi İzmir MD'de hareket yok Gülümsüyorum
Sende Konya,ya gelseydin Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42 abi ne diyosun izmir kızıcak sana onlar sahip çıkar bana dimi İzmir MD Dil çıkarıyorum

Link
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler kardeş kımse sahıp cıkmazsa devlet sahıp cıkar rahat ol ekmek elden su çeşmeden devam Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler yaff sıra bize gelio yavaş yavaş benim üniyi kazanamam lazm Gülümsüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, sadbuttrue, _nefret_, saolun dualarınızı duyar gibiyim Bravo

Son Mesajdan 11 saat 10 dakika sonra eklendi:

Hane abi kimse yokmu yaa Üzgünüm

Son Mesajdan 11 saat 12 dakika sonra eklendi:

Topiç Up Bravo

Link
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal