Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - DIKKAT CEZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

DIKKAT CEZA

DIKKAT CEZA
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:48    Mesaj konusu: DIKKAT CEZA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar dıkkat edın üsküdarda emnıyet serııdını kullandım dıye tepeden kameranın bırı benım resmımı cekmıs ıkısı kucuk bırı buyuk olmak uzere ve hatalı serıt kullanımı cezası yemısım 47/1 maddesıne gore 55 ytl hayırlı olsun bana sızler dıkkat edın barı
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.02.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık bize bir yol yapsalar da kurtulsak bu dertlerden yahuuu Öfkeliyim Sinirlendim

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

kötürüm belediye o kadar aciz ki yol yapacağına kamera koyup ceza kesitiriyor, bu düşünüp alternatif yolu düşünmeyen ancak insanları sömürmeyi ilke edinen kurumları kınıyorum, insanları her türlü yasa dışı davranmaya teşvik ediyorlar bunlar...

arkadaşlar otomatik plaka yapan yer var mı bilen varsa paylaşır mı lütfen

Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt'da galıba bole bı ceza yemıstı.oda koymustu fotoları gormedınmı abıcım hıc?.Ayrıca kopruye gırısı altunızade'de mı yedın?? Orda yemeyın artık kardesım ya her yerde yazıyo EGS dıye.Ayrıca sıra sıra kameralar var en cokda oralara koymuslar malum mıllet zrt zurt gecıyo.Orda yenmez yanı bu ceza..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım Yolun tam ortasında kocaman yazıyla EDS yazısını görmedinmi Çok gülüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img][/img]
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nikolay5 demiş ki:
Artık bize bir yol yapsalar da kurtulsak bu dertlerden yahuuu Öfkeliyim Sinirlendim

kötürüm belediye o kadar aciz ki yol yapacağına kamera koyup ceza kesitiriyor, bu düşünüp alternatif yolu düşünmeyen ancak insanları sömürmeyi ilke edinen kurumları kınıyorum, insanları her türlü yasa dışı davranmaya teşvik ediyorlar bunlar...

arkadaşlar otomatik plaka yapan yer var mı bilen varsa paylaşır mı lütfen

MOTORLAR İÇİN HIZ LİMİTİNİ AYARLAYAMAYAN BÜYÜKLERİMİZ ÖZEL YOL MU YAPACAKLAR BİZ ONU BUNU İSTEMİYORUZ HIZ LİMİTİ AYARLANSIN AKARYAKIT TA İNDİRİM YAPILSIN YETER ŞİMDİ BURSA LİTRESİ 3.180 YKRŞ

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı youngseR1kan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erol abi Gülümsüyorum Hayırlı olsun ...
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img][/img]
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, valla haklısın artık depo doldurmak hayal gibi Ağlıyorum

Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, saol dostum sabah sabah ıyı geldı zaten iş yok kar yenı kalktı bıde bu oh ne guzel valla hanı en son plakayı saklıcam o olcek Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw bırader bıde carsaf carsaf resımlerını koymussun Gülümsüyorum .Tam EDS yazısının ustunden geıyosun ne dıyım ya Gülümsüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zorla milleti kötüye teşvik ediyorlar , avrupada bisiklet yolu ufak motorların yolu var bizde de kenarda gidip yolu işgal etmediği için teşekkür yerine ceza kesiyorlar , topluca gidiceksin yolun ortasından araba gibi adım adım ilerlicen yolu işgal edicen bakalım ne yapacaklar o zaman Öfkeliyim
şimdi, bu arkadaşın kime ne zararı var sakince yolun kenarından kimseye zarar vermeden gidiyor acil bişi olsa zaten kenara çekilir yada durur araba olsa neyse acil şeridi işgal dersin ama neticede bu 2 teker yazık yaa , cebimizden nasıl para alacaklarına şaşırdılar Öfkeliyim

En son tamero tarafından 21.02.2008 - 14:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:
[img][/img]

Fotoğrafta da görüldüğü gibi kocaman yazıyla EDS yazıyor yani; Elektronik Denetleme Sistemi! bu sadece üsküdarda değil heryerde var artık, o nedenle dikkat etmelisiniz...
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, o arada aslında sallama durumundaydım bıraz fzla gıtmısım galıba serıtte aslında fazla kullanmam o serıdı ama kader de varsa ..... neye yarar uzulmek veya talıhsız bedevıyı çölde kutup ayısı ..... misalı barı gıdıp odeyım bugunde ındırım oluyor o zman erken odersek Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal