Artık bize bir yol yapsalar da kurtulsak bu dertlerden yahuuu
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
kötürüm belediye o kadar aciz ki yol yapacağına kamera koyup ceza kesitiriyor, bu düşünüp alternatif yolu düşünmeyen ancak insanları sömürmeyi ilke edinen kurumları kınıyorum, insanları her türlü yasa dışı davranmaya teşvik ediyorlar bunlar...
arkadaşlar otomatik plaka yapan yer var mı bilen varsa paylaşır mı lütfen _________________ Savasta ölen ruhlar
çok daha temizdir
salgında ölenlerden (HERAKLEITOS)
Tarih: 21.02.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
derkunt'da galıba bole bı ceza yemıstı.oda koymustu fotoları gormedınmı abıcım hıc?.Ayrıca kopruye gırısı altunızade'de mı yedın?? Orda yemeyın artık kardesım ya her yerde yazıyo EGS dıye.Ayrıca sıra sıra kameralar var en cokda oralara koymuslar malum mıllet zrt zurt gecıyo.Orda yenmez yanı bu ceza.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 21.02.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
nikolay5 demiş ki:
Artık bize bir yol yapsalar da kurtulsak bu dertlerden yahuuu
kötürüm belediye o kadar aciz ki yol yapacağına kamera koyup ceza kesitiriyor, bu düşünüp alternatif yolu düşünmeyen ancak insanları sömürmeyi ilke edinen kurumları kınıyorum, insanları her türlü yasa dışı davranmaya teşvik ediyorlar bunlar...
arkadaşlar otomatik plaka yapan yer var mı bilen varsa paylaşır mı lütfen
MOTORLAR İÇİN HIZ LİMİTİNİ AYARLAYAMAYAN BÜYÜKLERİMİZ ÖZEL YOL MU YAPACAKLAR BİZ ONU BUNU İSTEMİYORUZ HIZ LİMİTİ AYARLANSIN AKARYAKIT TA İNDİRİM YAPILSIN YETER ŞİMDİ BURSA LİTRESİ 3.180 YKRŞ _________________ way of LİFE / german autobahn
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1721 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 21.02.2008 - 14:11 Mesaj konusu:
Erol abi Hayırlı olsun ... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
serkan_yenidunya, valla haklısın artık depo doldurmak hayal gibi _________________ Savasta ölen ruhlar
çok daha temizdir
salgında ölenlerden (HERAKLEITOS)
DagustuN, saol dostum sabah sabah ıyı geldı zaten iş yok kar yenı kalktı bıde bu oh ne guzel valla hanı en son plakayı saklıcam o olcek _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 21.02.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
zorla milleti kötüye teşvik ediyorlar , avrupada bisiklet yolu ufak motorların yolu var bizde de kenarda gidip yolu işgal etmediği için teşekkür yerine ceza kesiyorlar , topluca gidiceksin yolun ortasından araba gibi adım adım ilerlicen yolu işgal edicen bakalım ne yapacaklar o zaman
şimdi, bu arkadaşın kime ne zararı var sakince yolun kenarından kimseye zarar vermeden gidiyor acil bişi olsa zaten kenara çekilir yada durur araba olsa neyse acil şeridi işgal dersin ama neticede bu 2 teker yazık yaa , cebimizden nasıl para alacaklarına şaşırdılar
En son tamero tarafından 21.02.2008 - 14:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Fotoğrafta da görüldüğü gibi kocaman yazıyla EDS yazıyor yani; Elektronik Denetleme Sistemi! bu sadece üsküdarda değil heryerde var artık, o nedenle dikkat etmelisiniz... _________________ Dostluğumuz baki..
nureddind, o arada aslında sallama durumundaydım bıraz fzla gıtmısım galıba serıtte aslında fazla kullanmam o serıdı ama kader de varsa ..... neye yarar uzulmek veya talıhsız bedevıyı çölde kutup ayısı ..... misalı barı gıdıp odeyım bugunde ındırım oluyor o zman erken odersek _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız