arkadaşlar önceden başllık açmıştım ama kapanmış eksik bilgi wermiştim özür dilerim..şimdi yamaha r6yeni kasa yada suzuki gsxr1000(srad 100) arıyorumm satmak isteyen arkadaşlar warsa msnden görüşebiliriz
Tarih: 21.02.2008 - 20:06 Mesaj konusu:
R6 dan uzak durmanı tavsiye ederim. GSXR1000 iyi seçim Yanlız binlik makina olup da kazasız olanını bulmak hayal gibi, buldukların da neredeyse sıfır fiyatını isteyecek kendini hazırla stresli iş malesef aradığını bulman dileğimle... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 21.02.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
onlyrider demiş ki:
R6 dan uzak durmanı tavsiye ederim. GSXR1000 iyi seçim Yanlız binlik makina olup da kazasız olanını bulmak hayal gibi, buldukların da neredeyse sıfır fiyatını isteyecek kendini hazırla stresli iş malesef aradığını bulman dileğimle...
Onlyrider
Arkadasimiz R6 dan neden uzak dursun ? Aaciklarsan sevinirim ! _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 21.02.2008 - 20:19 Mesaj konusu:
Chickyy demiş ki:
Onlyrider
Arkadasimiz R6 dan neden uzak dursun ? Aaciklarsan sevinirim !
Açıklarım tabiyki Chickyy ama lütfen polemiğe girmeyelim bunlar benim fikirlerimdir başkaları farklı düşünüyor olabilir. Her şeyden önce R6 yamahadır ve yamaha türkiye koşullarında uzak durulması gereken motorlardan biridir. Alması da satması da zordur. Çok yakın bir arkadaşım geçen sene sıfır aldığı yeni kasa R6 sını elinden çıkarmak için çok uğraşlar verdi. Buna ek olarak yamahacılar kızacak ama bu dediğim sıfır makina da full akrapoviciyle hiç yürümüyordu 270+ zor geçen bir makine. Ben sattığım 600F ile bu süratlerin üzerine rahatlıkla çıkabiliyordum. Yamahanın tek avantajı belki yedek parça (grenaj vs..)fiyatlarının göreceli olarak diğer markalara göre ucuz oluşu olabilir. Ha bir de estetik ve zevk meselesi diyerek konuyu kapatayım... _________________ www.ssrider.com
Tarih: 21.02.2008 - 20:39 Mesaj konusu:
onlyrider, seni kandırıyo olmasınlar?yamaha diye çinçonlara falan bindirmesinler???vallahi 2 gündür yazılarını hayretle okuyorum yahu hiç yamahayı bu kadar kötüleyeni duymadım.japonlar arasında saliseler oynuyor sen nasıl oluyo da 270e zor çıkıyo diyebiliyosun ya?
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 602 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 21.02.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
slayer2694 demiş ki:
onlyrider, seni kandırıyo olmasınlar?yamaha diye çinçonlara falan bindirmesinler???vallahi 2 gündür yazılarını hayretle okuyorum yahu hiç yamahayı bu kadar kötüleyeni duymadım.japonlar arasında saliseler oynuyor sen nasıl oluyo da 270e zor çıkıyo diyebiliyosun ya?
bencede katılıyorum _________________ egekent iniş takımı
Tarih: 21.02.2008 - 20:45 Mesaj konusu:
slayer2694 demiş ki:
Ben demiyorum sahibi diyor istersen kendisiyle görüştürebilirim seni anlatsın sana r6 dan çektiklerini. İnşallah 2008 deki makineleri daha iyidir... _________________ www.ssrider.com
Tarih: 21.02.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
onlyrider, valla istersen üreticisiyle görüştür.bu söylediğin üzerine çıkmadan inanamayacağım bişey.yanlış anlama seni yalancılıkla suçlamıyorum ama bu işte bir yanlış anlama vardır.dişli falan değişikliği olmasın?
yaw kim diyor 270 e çıkmıor öle saçma sey mi olur o makinada bişeyler wardır...
bu arada başlık amacını aşmasın ark.lar elinde bu tür motor olan warsa msne eklesin ordan konuşalım lütfen... _________________ aşk dedigin nedir ki gülüm, ben MOTOR için senden vazgeçmişim:)
Kayıt: Jun 29, 2007 Mesajlar: 155 Nereden: istanbul/Motoland
Tarih: 21.02.2008 - 21:07 Mesaj konusu:
2006 model siyah 17.500 ytl İstanbul da kazası yok sol granejda ufak bir çiziği var o kadar standart makina ekstra yok. _________________ www.hayabusariders.com www.sertacterzi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız