Tarih: 21.02.2008 - 21:56 Mesaj konusu: gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE
selam arkadaşlar
bugün ROZİNANTE min camını taktırmak için (vidalarını kaybettim) DOĞA MOTORa gittim
ve orada ne göreyim hayalim HAYABUSA gelmiş (ama rengi turuncu ben BEYAZ istiyom yaw) ben ona bakarken Hakan abi (servisde kahrımı çeken müdürümdür kendisi yazmadan olmaz Tuncay Ustam ve Metin kardeşim ayrıca çıkan hesapta pazarlık yaptığım Ali kardeşim sizleride unutmam ben)
-show rooma gir bak ne geldi dedi
ve ben soluğu show roomda aldım
AMAN TANRIM O NE GÜZELLİK ÖLEEEEEE
tabiri caizdir dibim düştüüüü
ben O nu seyrederken aklıma gsr_serter geldi ve Kadir e (bizi profesyonelce kazıklayan sevdiğimiz arkadaşlarımız HALLEDERİZ KADİR im ve ETHEM kardeşim)dedimki
-yaw serteri aradınmı ha ? o bundan istiyodu dedim
o anda içeri serter kardeşim girdi
tam anlamı ile
İYİ ADAM LAFININ ÜSTÜNE GELİR oldu Serter kardeşim beni (bu göbekle olmama rağmen) bile görmeden hemen makinaya baktı ve
-AMAN ALLAHIM SONUNDA GELDİ VE KARŞIMDA DURUYO diye ortalığı inletti
makinayı inceledi ve pazarlığa geçti(bu arada benide gördü nihayet)
ardından nemi oldu
işte fotosu
HALLEDERİZ KADİR le anlaştı hayırlı olsun kardeşim benim
işte SERTER ve B-KİNGi huzurlarınızda GÜLEREK KULLAN NİCE VİRAJLAR YAPASIN
yaw bırak artık HALLEDERİZ KADİRi vermicek artık hediye SHOEİ KASKI pinti adam nolcek HAH şöle bak cici moturuna OKŞA ONU SEVGİ GÖSTER ÖP ONU HER GÜN UNUTMA
arkadaşlar bi insana makina bu kadarmı yakışır yaw
eh SERTER kardeşim gönlündeki aslana kavuştu
mısırı başıma
dicemde KADİR ve ETHEM le pazarlığı bitirdik artık bende BEYAZ KUĞUM HAYABUSAmı bekliyom CAPONYA dan gelsin diyeee
bu arada SERTER pintileşme canımı sıkma lem
ne zaman götürecen beni RAKI BALIĞA ıslatmaya _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
En son ArapKadri tarafından 21.02.2008 - 22:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanması dileğiyle..
"Başdöndürücü devrimcilikteki tasarımı, ileri teknoloji şasisi, 1340 cc hacminde elektronik yakıt enjeksiyonlu sıralı dört silindirli tork delisi makinesiyle devir göstergesinin her biriminde nefes kesen hızlanmaları gerçekleştirebilen bir şaheser… Güçlü kimliği ve kaslı yapıya sahip bu motosiklet tabi ki Suzuki' nin yüksek performans DNA' larından meydana gelmiştir. B-King sadece ve tek başına..."
Alıntı : Suzuki.com.tr
En son hadoken tarafından 21.02.2008 - 22:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4554 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 21.02.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
on7_li abijim bak senin makinadan galiba düşündügün alet bak istedigin gerekli bilgileri alabilrsin ha suzo ha kawo extrem makina yani
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin kaskın başında farın ve yolun açık olsun _________________ imzamı deiştiren editleyen silen kim acaba pm den ulassın bana.._?
o egzozlar ne öyle yaww,ne ses çıkar onlardan bee..hayırlısı olsun.kazasız belasız kulansın işallah... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 21.02.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
Vaaayyy Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun diyorum, kazasız belasız kullansın...
MD nin ilk B-King i kanımca _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Kazasız belasız sürüsler dilerim bu arada egzostlar gercekten vahsii ve yahsiii olmus,arkadasımıza da yakısmıs _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız