Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GG Gece gezileri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GG Gece gezileri

GG Gece gezileri
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umutoya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 22.02.2008 - 00:28    Mesaj konusu: GG Gece gezileri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.mersinmotor.com/giris.html

yer :tece üniversite kampusu

tarih : 21.02.2008 sabah

motolife dan sonra kalan sohbetimize burda geçirmeye karar verince olanlar oldu.

süper bir gece idi öyle sohbetlerimiz oldugu ki anlatılmaz yaşanır sadece izleyin.

ateş için en uygun mekan buluca dayanamadık yine hazır patateslerimizde vardı.

tece kasabasında o gece hava okadar ılık dı ki bizde şaşrıdık.

gg ye katılan herkese tşk ler

erdal'a duran bey e yeni arkadaşımız eylem hanım 'a sonsuz selamlarımı iletiyorum.

Başa dön
umutoya Çevrimdışı umutoya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 22.02.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umutoya, gusel bi eğlence olmuş anlaşılan o karanlığa göre gusel fotolar çıkmış paylaşım için tesekkurler Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 22.02.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısın bunu yaptınız yazın 3 gün 3 gece sohbete muhabbete devam edersiniz artık ne deyim paylasımların devamını bekleriz ates icimizi ısıttı desem yeridir Gülümsüyorum Gülümsüyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 22.02.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle hoşgeldiniz resimlerde gece olmasına rağmen güzel paylaşım için tşkler
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 22.02.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gece Bravo
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraf makinesi dslr like sanırım iso değerini artırıp enstantane ayarınıda yapsaydınız resimler okadar karanlık çıkmazdı ama yinede paylaşımınız için teşekkürler güzel gezi olmuş
ımh ımhh benimde canım çekti ya közlenmiş patates çocuk ken az yemezdik yaşlandık uleynnnn Delirdim
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.02.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umutoya, öncelikle aramıza hoşgeldiniz Bravo
gece olmasına rağmen fotolar güzel paylaşımınızın devam etmesi dileğiyle Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 22.02.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için ve paylaşım için tşk

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 22.02.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umut öncelikle hoşgeldiniz.senin bu gece gezmelerin meşhurdur zaten.Devamınıda bekliyoruz.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 22.02.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için ve paylaşım için teşekürler muhabbetiniz bol ola Alkışlıyorum Alkışlıyorum
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 22.02.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gece olmuş paylaşım için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.02.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
katreS
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 22.02.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gezi hem cok keyifliydi hemde cok guzel eglendık ama közün siyahını elimden cıkarmak bya bi zaman aldı ne dim o da tadı tuzu...bakalım haftaya gg cilerin mangal partisi nasıl olcak Dil çıkarıyorum
Başa dön
katreS Çevrimdışı katreS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlarda benden....

katreS
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 23.02.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be bu resımler de baya guzel cıkmısÇok gülüyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
katreS Çevrimdışı katreS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal