Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler)

Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 22.02.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, özellikle pahalı motor sahipleri SS çiler..
Sizlerden ricam paylaşımdır.. Ve bu paylaşım yararlı olabilcek inş. biçok arkadaşa

Motorunuzu nerde muhafaza ediyorsunuz?

Ne kadar güvenli ve ya güvenli olması icin neler yapıyorsunuz?

Yani yatagınıza yattığınızda iciniz rahat mı?

Özellikle bahçesi, garajı ve evine motoru sokabilcek durumda olmayanlar paylaşırsa iyi olur. Bir apartman dairesinde olanlar mesela

Bu paylaşım motor alacak olupta nerde barındırcam diye sorusu olanlara ve ya motoru olupta yanlış yerde ve ya güvensiz yerde tutanlara "aa iyi fikirmiş" dedirtebilcek kadar faydalı olur inş

SAYGILAR...

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk olarak ben yazayim ozaman.600RR sahibiyim İlk aldığım zaman koyacak yerim yoktu.2 gün dışarıda kaldı ve ben gece uyuyamadım.Bu kötü bi duygu.Çözüm olarak ise arkadaşın evinin altında boş bi dükkan var.Hertarafı kapalı ve içersi görünmüyor şimdilik orya çektik ve anahtar sadece bizde var.Yazın güzel bi garaj yapıcam inşllah.
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 22.02.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saçma bi başlık olmuş özellikle ssciler ne demek yani:S.............
ss moped cruiser........ ne farkı var sonuçta herkes motoruna aşık ve onunla yatıp onunla kalkıyo kendinizi çok yükseklerde görmeyin.............
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.02.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saçma maçma, adam onu merak etmiş. Herkesin zevki farklı.

Ankara'da kendi garajım var ama mesela İstanbul'a gittiğimde paraya kıyıp yandaki otoparka bırakıyorum. Diyeceksin ki süreli gittiğinde bırakmmak tamam ama orda yaşasaydın da bırakır mıydın? Evet kesinlikle bırakırdım. Önceden parası konusunda anlaşılır. İçim rahat etsin yeter ki. Yada 250 lira verip çalınmaya karşı kasko yaptıracaksın, o zaman nerde istersen bırak..
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.02.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla SS um yok ama yinede motorum kıymetlidir iki gece dısarda bıraktım her gören burası istanbul dikkat et dedi bende otoparka bıraktım aylık bi miktar paradan vazgeç kafan rahat etsin...
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, bunun yüksekle ne alakası var

s.s kullanmak ayrıca maharet gerektirir sadece Göz kırpıyorum

her ss çi diğer türleri kullanır(scooter ı biraz zor) Dil çıkarıyorum
ama diğerleri ss kullanamaz bence OK

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, sende ss ci olmayan biri olarak kendi cvbını ver o zaman nereye koyduğunu söle bu topic ortalık karıssın diye değll meraklar giderilsnn diye ben ilk kış bir hafta dısarıda bıraktımm baktım olmadı garajımda yoktu ve odama soktum ev müsait olduğu için yatağımın yanındaydı harbidende Çok gülüyorum ama artk garajım var oraya koyuyorumm
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konu yüzünden çoooook dertliyim.Eski motorumu arka bahçemde çizmişlerdi.bu yenisini hiç koyamam arkaya Üzgünüm Bende bir akrabamızın apartman girişine koydum daha güvenli Gülümsüyorum Ama çok uzak aramız.bu seferde motoru al sonra bin sonra tekrar koy eve gell oooooo Ağlıyorum ölme eşeğim ölme.En yakın zamanda apartman yöneticisine bu konuyu açıp arka otoparka kapalı bir garaj yapıcam inşallah Delirdim
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evim bahceli ve 5tane köpeğim var(gercek) ayrıca evim küçük çapta bir cephanelik durumundadır ve bahceme izinsiz giren kişilere hiçte dost canlısı olarak yaklasmam!! Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berhan bubi tuzakları da var mı motorlarına giden yol üzerinde? Gülümsüyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evim bahceli ve 5tane köpeğim var(gercek)

iyi en azından motorunu malum mart ayında kedi tırnaklarından da korumuş olursun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oto parka bırakıyorum ve rahatçada uyuyorum , oto parkın bekçiside kurt köpeğide var köpeğe özel olarak rüşvet yemekte aldığımdan motorun yanında uyuyor Çok gülüyorum aylık ücreti ise abone fiyatı 30 ytl.
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, inanmicaksın2 köpeğim olduğu dönemde bazı süprizler vardı aslında motora güvenlik için değil, meraklılar için Göz kırpıyorum bahce içinde ayrıca motorun bulunduğu kapalı bi garaj var yani kedilerin ulasma sansı yok kardesimzzzzzz, Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Seda, anaaa yoksa sen motora ulasmak için bahcedeki guvenlik bilgilerini ögrenmiyosun değilmi?? Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne gerek var ki. Zaten sözün var devrecim hıh....
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 22.02.2008 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zaten sözün var devrecim hıh....

yazık olacak caanım k6 ya Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

neyse ben çıkayım yoksa sedadan fırçayı yeriz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal