Arkadaşlar, özellikle pahalı motor sahipleri SS çiler..
Sizlerden ricam paylaşımdır.. Ve bu paylaşım yararlı olabilcek inş. biçok arkadaşa
Motorunuzu nerde muhafaza ediyorsunuz?
Ne kadar güvenli ve ya güvenli olması icin neler yapıyorsunuz?
Yani yatagınıza yattığınızda iciniz rahat mı?
Özellikle bahçesi, garajı ve evine motoru sokabilcek durumda olmayanlar paylaşırsa iyi olur. Bir apartman dairesinde olanlar mesela
Bu paylaşım motor alacak olupta nerde barındırcam diye sorusu olanlara ve ya motoru olupta yanlış yerde ve ya güvensiz yerde tutanlara "aa iyi fikirmiş" dedirtebilcek kadar faydalı olur inş
ilk olarak ben yazayim ozaman.600RR sahibiyim İlk aldığım zaman koyacak yerim yoktu.2 gün dışarıda kaldı ve ben gece uyuyamadım.Bu kötü bi duygu.Çözüm olarak ise arkadaşın evinin altında boş bi dükkan var.Hertarafı kapalı ve içersi görünmüyor şimdilik orya çektik ve anahtar sadece bizde var.Yazın güzel bi garaj yapıcam inşllah.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 22.02.2008 - 01:40 Mesaj konusu:
saçma bi başlık olmuş özellikle ssciler ne demek yani:S.............
ss moped cruiser........ ne farkı var sonuçta herkes motoruna aşık ve onunla yatıp onunla kalkıyo kendinizi çok yükseklerde görmeyin............. _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Saçma maçma, adam onu merak etmiş. Herkesin zevki farklı.
Ankara'da kendi garajım var ama mesela İstanbul'a gittiğimde paraya kıyıp yandaki otoparka bırakıyorum. Diyeceksin ki süreli gittiğinde bırakmmak tamam ama orda yaşasaydın da bırakır mıydın? Evet kesinlikle bırakırdım. Önceden parası konusunda anlaşılır. İçim rahat etsin yeter ki. Yada 250 lira verip çalınmaya karşı kasko yaptıracaksın, o zaman nerde istersen bırak.. _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Tarih: 22.02.2008 - 01:47 Mesaj konusu:
Valla SS um yok ama yinede motorum kıymetlidir iki gece dısarda bıraktım her gören burası istanbul dikkat et dedi bende otoparka bıraktım aylık bi miktar paradan vazgeç kafan rahat etsin... _________________ Hayatımın % 90ı motor üstünde geçiyor;çünkü motor olmayan zamanları yaşamadım sayıyorum
Tarih: 22.02.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
aspuzlu, sende ss ci olmayan biri olarak kendi cvbını ver o zaman nereye koyduğunu söle bu topic ortalık karıssın diye değll meraklar giderilsnn diye ben ilk kış bir hafta dısarıda bıraktımm baktım olmadı garajımda yoktu ve odama soktum ev müsait olduğu için yatağımın yanındaydı harbidende ama artk garajım var oraya koyuyorumm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 22.02.2008 - 02:22 Mesaj konusu:
Bu konu yüzünden çoooook dertliyim.Eski motorumu arka bahçemde çizmişlerdi.bu yenisini hiç koyamam arkaya Bende bir akrabamızın apartman girişine koydum daha güvenli Ama çok uzak aramız.bu seferde motoru al sonra bin sonra tekrar koy eve gell oooooo ölme eşeğim ölme.En yakın zamanda apartman yöneticisine bu konuyu açıp arka otoparka kapalı bir garaj yapıcam inşallah _________________ Adımız çıkmış 9a inmez 8e ´´´
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 22.02.2008 - 02:23 Mesaj konusu:
evim bahceli ve 5tane köpeğim var(gercek) ayrıca evim küçük çapta bir cephanelik durumundadır ve bahceme izinsiz giren kişilere hiçte dost canlısı olarak yaklasmam!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 22.02.2008 - 02:41 Mesaj konusu:
oto parka bırakıyorum ve rahatçada uyuyorum , oto parkın bekçiside kurt köpeğide var köpeğe özel olarak rüşvet yemekte aldığımdan motorun yanında uyuyor aylık ücreti ise abone fiyatı 30 ytl.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 22.02.2008 - 02:41 Mesaj konusu:
Seda, inanmicaksın2 köpeğim olduğu dönemde bazı süprizler vardı aslında motora güvenlik için değil, meraklılar için bahce içinde ayrıca motorun bulunduğu kapalı bi garaj var yani kedilerin ulasma sansı yok kardesimzzzzzz,
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Seda, anaaa yoksa sen motora ulasmak için bahcedeki guvenlik bilgilerini ögrenmiyosun değilmi?? _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız